Grattis Rikard =)

Det e ingen vanlig dag för det e Rickards fördelsedag!!! HURRA HURRA HURRA HUUURRRRRRAAA!!! Har vart på Gekås och Ellioth har fått köpt en liten present till hans Rikard =) En hjärtformad silikonform som man baka muffins i =) Det ska de göra tillsammans!!! Gulligt!!!

Hade en jätte mysig dag med mamma på Gekås i alla fall, fick köpt lite av varje och ett nytt regnställ med flis i till Ellioth. Det vankas dagis nu så då får man ju fixa lite till dess!! Tack för allt mamma =)

Efter Gekås blev det mockatårta hon födelsedagsbarnet =) Mycket gott faktiskt!!! Och jätte mysigt!!

En tur till Eklöws med Nett och en tur om blomsteraffären blev det, inte meningen men det blev mycket fint på min framsida!!! Halva priset vart det på utekrukor och då måste det ju va lite blommor i dem... Fick hjälp av födelsedagsbarnet så han fick göra åt lite energi på sin födelsedag med =) Tack!!!
Sen blev det ju inte så dyrt på Gekås heller så då e det ju lugnt...hadling, blommor och gekås blev det på bara gekåsbudgeten =) MYCKET BRA GJORT AV MIG =)

Tänkte att jag får ta och göra lite middag nu... för jag e mycket sugen på en promenad runt strängen med Nett och Zelma e nog inte sen med att hänga med =)

E alldeles barnfri just nu... Mina troll e hos sina gudföräldrar =) Känns lite skönt faktiskt!!!

Ne nu skriker snart mattarmen =) Ha det gott!!!

Kommentarer
Postat av: Jen

Kan ju inte skicka kul grejer på FB till dig så du får en här:



Ärligt stulen ;) Om någon börjar tjata om att det är stökigt hemma, gör så här: 1. Skapa en mapp på datorn. 2. Ge mappen namnet "Stöket i huset." 3. Ta bort mappen.4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort stöket i huset permanent? 5. Klicka på ja- knappen. 6. Lägg fötterna på bordet, ta en drink och baaara......njut....

2010-08-13 @ 21:38:37
Postat av: Cissi

Håller med dig Jen!!! Visst var den helt asbra!! Roger läste den för mif o vi asgarva!! Hoppas allt e bra på jobbet =) vi har ätit kanderande mandlar och gräddbulle... Fy va gott!!

2010-08-14 @ 15:18:41
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0