Öroninlamatin och bara fem månader =(

Hua stackars mammas lilla höna!! Öroninflamation vart det, inte konstigt att hon vart dålig och skrikit!! Penicilin i fem dagar fick vi... spännande... Var inne på primären tidigare i eftermiddags med båda barnen, lika bra att kolla båda två! Men Ellioth hade bara ett vius, han var jätte duktig och tog stick i fingret =) Mammas lille kille!! Men febern verkar har gett med sig nu och han har vart lite bättre idag i alla fall... bara lilltjejen kvar... Det gick faktiskt utan större missöden när hon fick penicilinet innan idag! Skönt om det går bra att ge henne så det slipper att bli en himla strid varje gång...

Nu sover skruttan... har sovit i två timmar nu så hon lär nog vara vaken ett tag ikväll men vad gör det om hon inte skriker så himla mycket som i natt... Hon ska ha penicilin en gång till idag och vi lär nog sitta upp ett tag.

Har haft en mycket bra dag för övrigt, två härliga strängenrundor med Nett och hund bara så jag fått laddat batterierna!! Lika bra att vänta sig det värsta så blir man inte besviken om det blir bättre =) Fått ljuvlig mat hos Nett, fransk kyckling och ris!! Mums!! Ellioth har åkt audibil med Rikard och meckat hela dagen plus att han bakat kladdkakemuffins däre när vi var ute och gick =) Härligt!!

Nu ska vi krypa upp i soffan och titta på tv och mysa lite, prata lite med Alvin och se hur hans dag vart med kompisarna!! Ha det gött =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Wow ! DUKTIGA Ellioth !! Å stackars lilla lovis. Hoppas det går över fort, å att denna natten gick bättre !

Kram

2010-08-30 @ 06:57:15
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0