Då har man inte bloggat på ett par dagar...

 Det har hänt en massa sedan sist... fullt ös kan man säga, precis som det ska vara på sommaren! Nu har man i alla fall kännt att man faktiskt gjort något, något ROLIGT!! Annars fylls dagarna va tvätt, städ, TRÅKIGT!

I torsdags var vi i stan på dagen, handlade preseneter till Nett & Rikard som firade 75 års dag tillsammans i fredags på Nett 35 års dag =) Vi lunchade på Paganini... Det var ingen hit precis... halvkallt, pulversås... Tja vi tänker inte gå dit någon mer gång i alla fall plus att det kostade 89 för en dagens... Men vi fick ju i alla fall vara tillsammans med familjen och vi hade mysigt! På kv'llen reste vi tält hos Nett så vi skulle ha någonstans att sitta på fredagen... Blev kanon!! Känns såå bra med vårt tält, vi har köpt det tillsammans så det e helt perfekt! Vi fick bytat det förra året... köpte ett på Jysk först men det vara rena dinky toy... Bytade det på måndagen och så köpte vi detta på Harald Nyborg i stället och det e en helt annan kvalitet!!!

Ja då var det fredagen då!!! GRATTIS NETT PÅ DIN 35 ÅRS DAG!!!! Hon kom över på morgonen och lånade min assistent och gjorde pajdegen... Sen hade hon fullt upp hela dagn =) Det känndes som om vi hade det med, promenad med Zelma, Roger vart i stan igen... Fixade och trixade, slog in paketer mm Sen var det öppet hus på kvällen!! Blev jätte trevligt, nästan alla kom... Så hon stod med ganska mycket mat över kan man säga.. Men det gjorde ju inget för kollektivet Lomvägen åt där på söndagen med =)

Igår var vi ute och grillade ute hos Tobbe och Helene i huset! Det var jätte mysigt, Britt & Roffe var där oxå. Joakims föräldrar är nere och hälsar på nu, har vart här en vecka och åker hem nu på måndag.
Ett görmysigt hus med stora potensialer som säkert kan bli hur fint som helst med lite kärlek =) Vi blev inte jätte sena för Lovis var inte på sitt bästa humör... Har kanske blivit lite föör mycket för henne på ett par dagar... Det märktes inatt för mamman här har inte sovit något alls känns det som. Har vart vaken flera gånger i timman med Lovis för hon har tappat nappen...åmat och kråmat sig och inte vart nöjd alls... Ellioth har drömt oc kinkat och kom tillslut in till oss fram på småtimmarna så då var vi genast 4 st i dubbelsängen... TRÅNGT!!! Men men man kan sova en annan gång...

Idag ska vi ner till Rogers pappa och Lena och grilla... Kul att det regnade då... blir nog inget grillande då men mat i alla fall =) Trevligt att träffas så det blir nog toppen!!

Roger e inte bra heller igen... har fått tillbaka sin smärta!! Inte roligt med tanke på att han slutade med värmebehandlingen för tre veckor sedan för hans sjukgymnast inte tyckte att han behövde det eftersom han ska göra en ny operation den 23 augusti... Två veckor sdenare har han fått tillbaka smästan =( Han ringde igår och sa att han behöver ha hjälp men då tyckte sjukgymnasten att han kunde ju gå till en massör då om han tycker att det hjälper... OK fååår man neka vård??? Eller e det bättre att man blir tablettnarkoman??? Nu e vi verkligen tillbaka på ruta ett...samma smärta, samma humör, inte kunna lyfta sina barn.... INGENTING; INGEN LIVSKVALITET ALLS!!! Varför ska man få prva en behandling mot smärtan om man inte får fortsätta med den?? Helt sjukt... vadå massör, vem ska betala för den?? Har man frikort så betalar ju inte försäkrningsbolaget heller!!! ja inget ska ju var enkelt i alla fall det har man ju lärt sig!!! Ne nog på klagande...

Har en liten kille som sitter bakaom mig och puttar och knör så det e väl dax att sluta blogga nu och gå upp och fixa frukost tror jag... Sen får det väl bli en promenad i regnet....   MMMMM va härligt =)

Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag bara måste säga att kollektivet Lomvägen är mycket trevliga människor hihihi!:-)))) TACK ännu en gång för allt!

2010-07-25 @ 20:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0