Lyckan att ha en bästa kompis!

Idag har Ellioth haft en komppis hemma för första gången... En kompis utan mamman och en kompis från förskolan... Elliot Söderberg har vart hemma och lekt med Ellioth idag! Lyckan var total!! De lekte och lekte och lekte!! Hur kul som helst... Sen skulle vi äta mat så de bestämde att de skulle ses efter maten... Ellioth trövde dit med pappa hack i häl =) Tänk va roligt och beskymmerfritt liv man har när man är tre år =) Hm tja lite harigt var det vist, de kom tillbaka med pappa Roger och de e här och leker... Lagar världen gormetmiddag till sin mamma =)

Har vart inne oc fajtats på hajen innan alla semesterfirare dök upp... gick faktiskt ganska bra! Fick använt vår 5 % och lite pant så vi blev av med det med..... Fick riktigt mycket för pengarna så nu tror jag att jag ska klara en vecka till mer viktväktarna... Känns fortfarande rätt bra!!

Ska till Jen på lördag så då kommer nog att minveckobonus gå åt... Har inte bestämt mig för om jag vill slösa... error eller om jag ska försöka hålla lite koll i alla fall. Vill ju faktiskt neri vikt så det får nog bli ganska ok i alla fall. Många promenader blir det vilket är kanon!! Dricka mycket vatten och ut och gå så ska det nog gå bra!!

Ikväll kommer mamma och pappa hit och grillar, fläskfil'e och sallad blir det... Glömde faktiskt att köpa något till de andra så vi får väl svänga ner och köpa en potatisgratäng till dem... Jag tänkte spara min propionts till glass och jordgubbar!! SÅLKLART!!

Satt och surfa en massa igår och ska banne mig försöka mig på att virka... Får gå i virkskola hos Jen och virka mig eller Lovis rättare sagt en filt med mormorsrutor!! Ser jätte roligt ut och så får jag gå i farmors fotspår... Har faktiskt virkat lite som barn men det var ju 100 år sen känns det som så jag vet inte hur det kommer att gå men det e ju väl värt ett försök i alla fall!! Hittade i alla fall mönstret på ett par olika sopm man kan prova =)

Nehe nu skriker kaffetarmen och och Lovis e kinkig på golvet... Får ta mig i kragen... Puh va jobbigt det lät, hajen tog musten ur mig tror jag...

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0