Sarah... tänk va tiden går fort...

Idag är det 8 år sedan vår lilla Sarah lämnade detta jordeliv och sturde kosan mot en plats långt borta... Tänka sig att tiden går såå otroligt fort... Tänk hon skulle blivit 18 år i år, myndig... Men Sarah fick lämna ossa lldeles för tidigt för hennes hjärta orkade inte mera. Det var ett medfött hjärtfel hon hade... Sarah var en helt underbar liten tös som älskade allt och alla, hon var otroligt storsint. Sarah hade en otrolig tro på Jesus och på Gud och det hjälpte henne och hennes familj att gå vidare. Sarah är min föredetta svägerakas dotter =) Vi har fortfarande kontakt och hur lång tid det än går mellan gångerna så känns det ändå dom om det vore igår! Hoppas att du har det bra nu där du är, Sarah!! Kan fortfarande se hur du dansar och sjunger som du älskade så... saknar dig!! Tusen tankar och kramar till dig och din familj!!

Idag var det vägning och lunch uppe hos Jen...- 1,2 kg visade vågen och det känns jätte härligt, då funkar det i alla fall!! Hoppas att det visar rätt nästa vecka med =) Jens våg vägde lite fel men felet stämde överens med min våg så något åt det hållet i alla fall... Ungarna fick lekt av sig lite vilket de verkligen behöver det märks kan man ju säga!! Det var riktigt kuligt för idag var första gången som inte Ellioth ville åka hem från Jen. Han och Nemi lekte riktigt bra mot slutet och de städade till och med =)

Jessica och Fredrik om hit till kvällen och vi gick till affären och handlade... Det blev grillad torsk i knyten och jordgubbar till efterrätt!! Jätte gott blev det!! Det var jätte mysigt att träffas och tjöta en massa!! En promenad blev det oxå efter maten =) Kunde ju behövas... Kändes som om man bara åt och åt och åt =) Tack för idag =)

Nu ska vi strax knyta oss, ska bara se klart Twailight (eller hur det nu stavas....) Orkade ju inte det igår... Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0