Viktväktarna =) I like...

Fy farao vad jag känner mig stolt och glad för min egen skull!! Att JAG fixar detta känns jätte härligt, jag kan faktiskt!!! Var inne idag i stan och vägde in mig på viktväktarna... - 1,8 kg sen sist =) Så nu e det 4 kg totalt som jag gått ner sen jag startade... Herre gud va fint egentligen!! Ja nu e det bara 6 hg kvar till att jag gått ner mina 5 % som e det första delmålet och det hsar jag satt upp som mål att jag ska försöka fixa till nästa vecka!! Ny vecka, nya tag, hålla mina Propionts och ut och gå så ska man väl klara av det!! Känns jätte bra!! Var jätte glad för Jens skull med, hon hade gått ner bra så det e på god väg!! Är jätte glad och sänder många stärkande kramar och pepping till Carro med, du kämpar på gott och det går ju faktiskt neråt höre du!!!

Har haft en jätte mysig dag på stan med sallad på Campino och sen stannade jag och Carro kvar på stan ett tag och kollade i affärer och njöt av lugnet =) Carro hade turen att få vara utan barn så det var ju mysigt!! Samtidigt som det känns lite konstgt oxå!! De brukar ju vara med så det blir lite tomt =)

Var ute i Näs nu i kväll och gav katterna mat och jag och Ellioth plockade lite bär, hallon, blåbär och röda vinbär blev det, så det blir det på frukosten i yoghurten imorgon bitti =) LYX i vardagen kan man säga!!
Ellioth blev överlycklig när Freja kom fram så han kunde gosa med henne... Freja tyckte med om det ett bra tag men sen blev hon lite trött på honom så hon rev honom på byxorna... Vilket ledde till ramaskri =) lääänge men det gick tillslut över! Men vi tog kort på honom, det tyckte han var roligt, skickade det till mormor med men när hon ringde så hade rivandet hänt och det fanns inte på Ellioths karta att han skulle prata med mormor då... TRÅKMÅNS var han då...





En liten Freja på blåbärsstenen =) Tja de är ju inte still precis men...

När vi var klara där ute åkte vi om Eklöws och handla lite, Ellioth fick köra den berömda vagnen och det gick mycket bra idag... Den pedagogiska mamman påminner honom om vad som händer om man kör rally och inte lyssnar så som det hände för ett par gånger sedan =) Så han håller sig i skinnet... Det blev lite allt möjligt och grillning blev det på menyn för kvällen =) Flintastek, potatissallad och sallad med fetaost. Mycket gott!

Mysig middag med familjen avlöstes med dusch av Ellioth och sen i säng till mycket glada föräldrar! Efter gårdagen så behövde vi en tidig kväll med vår Nisse. Lovis fick följa med ut och gå med mig och Nett så Roger slapp bära, hon var inte helt nöjd heller och.. nu vet jag inte ens när hon åt sist... Hm undrans hur länge hon kommer att sova då?? Shit det e ett tag sen... Får nog ta upp henne när vi lägger oss och ge henne annars sover inte hon gott, inte jag heller för den delen...

Har vart duktiga och betalat räkningar vilket e det absolut tråkigaste på hela månaden men ett ont måste... Men nu e det gjort!! SKÖNT!!

Ska sussa snart tror jag om inte Roger fixar fram något bra att kolla på fölr i ärlighetens namn e hon inte jätte trött... Men natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0