Förberedelser Lovis dop =)

Idag har det vart fullt ös sedan kvart över 7 i morse när klockan ringde... Det var rätt in i duschen och när jag kom ut hade vår underbara Alvin på eget initatiov börjat fixa fram frukost =) Åh va glad man blir då när man har så goa tonåringar =) Sen var det bara att fixa klart alla så vi kom iväg till dagis. Ellioth var i extas då han skulle ha med glass och paket!! Vi for iväg och kom i tid för en gång skull... Ellioth fick gett frökanrna sina paket icg de blev jätte glada! Vi blev bjudna på kaffe och ´vi åt glass med barnen som Ellioth tagit med sig! Det var mycket populärt =)

Hem och hämta upp Nett som vart ute med Zelman medans vi var på dagis =) Mycket snällt!! Äntligen kom vi iväg in till stan för att byta slips och hämta byxpr!! Blev kanonfint!! Nett hittade en perfekt slips till Rickard oxå! Sen tig vi en god fika på café Ströget, kollade skor på Intersport men hittade inga som passa... Plus att den expiditen jag hade försvann helt plötsligt!! Sen kom han aldrig tillbaka så de ville väl inte ha sållt några skor så vi gick! Såå trött jag blir!!!!



Här har vi en liten kille som lånat mammas lepsyl med rosa touch =) Nice!!


         

Det e bra att ha en egen hjälpreda som hjälper mamma att packa upp Gekås kassen som stått i köket i ett par veckor nu... har bara inte orkat så nu tyckte Ellioth att det fick va nog =) Han tog sin bobycar till hjäöp och lastade i köket och körde in till toan =)

Efter en stärkande kopp kaffe och mumsig glass blev det matlagning på schemat... Tacogratäng, sallad och tacochips! Mamma, Pappa och Netts familj och vi åt tillsammans innan vi åkte ut till församlingshemmet för att duka till dopet!



Jag och Emmy viker in besticken i servetter... Emmy kämade på bra och vek in nästan alla själv!



Morfar bär runt p å en trött och hungrig Lovis som tycker att livet kunde vart bättre! Tur att morfar e tålmodig!!

             

Alla har sin uppgift och hjälps åt =) Mormor tog fram kaffekoppar och Rickard kollar så allt går rätt till =) Roger testar pianot och sin kunskaper innom musiken ;)



Här Lovis i mormors trygga famn!! Mormor bär och bär när det bröjar bli tråkigt =)

              

Här har vi en gosig Ellioth som testar pianot för fulla muggar!! Kanske nästa Mozart =) Sen måste man ju kolla till lillasyster, hon hade vaknat så han körde in henne till oss!!




Nu har Ellioth BRÅTTOM hem till godiset som Klingen fixat =)

Natti natti =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0