Kvällsmat på trappen!!

Vilket UNDERBART väder det vart idag!!! Vi har vart ute i massor, känns skönt! Det blev en liten runda med Nett i morse... eller förmiddags kan man nog säga =) Mamman i den här familjen fick en chock kan man lugnt säga när Ellioth kom in och väckte mig i morse... halv 10!!! Det var ju ett tags sen man sov såå länge men shit va gött!! Självklart blev det en sen frukost/brunch... Roger åkte på värmebehandling och kom hem halv 11 då satt vi och mumsade på ägg, macka och kaffe =) Nett kom hit och sällskapade oss! Mysigt!! Sen blev det en runda med Zelma...

Idag hängdes tvätten ut och det e ju bara såå underbart att plocka in tvätt som torkat ute, det luktar ju bara såå gott!!

Min lilla dotter e inte helt stromförtjust i värmen så hon fick pröva si´n helt underbara strandklänning som hon fått av min farmor!! Vist e hon ljuvlig!!



Jen bjöd in till föräldrafika på hennes jätte smarriga banabkladdkak... lusitgt ord att skriva i ett =) Jätte god och jätte kladdig!! Jenatte kunde inte komma, Wilda gillar verkligen INTE värmen och Jeanett hade ont i nacken.. tycker att det e många som har ont i nacken... hm.... Carro hade prästbesök ;) det låter det... Hoppas att det gick bra, det var inför Amanda och Emils dop på söndag! Nehe då blev det bara vi två men vi gjorde tiden!!! Vi kan inte hålla tider... dåligt inflytande på varandra =) Nja kanske... trevligt som vanligt! Hämtade mitt egengjutna rabarberblad =) Blev bara sååååå fint!! Tyvär fick det inte vara hels såå länge, hann precis hem sen hade jag ett söndrigt rabarberblad och en blodig son...  undrar hur det gick till... Men det blev mycket fint i min rabatt i all fall!

Vi provade Jens alltan och fikade ute, härligt men lite blåsigt... Ellioth e som ett klistermärke men idag vågade han sog iväg på lite upptäcksfärd och lekte lite på Nemis rum =) Han e såå blyg säger han den lilla sötisen! Vi spanade in kossorna son går i hagen nedanför Jens hus... Ellioth ville att vi skulle ta kort på dem så han kunde kolla på datorn, så här söta e de!!



När vi kom hem hade pappsen fixat korv med bröd så vi avslutade dagen med att äta på trappen på filtar till Ellioths förtjusning!!! Vi hade jätte mysigt!!
Ibland får man ju bara bita sig i tungan... som alla barn så spills det ju och man tappar osv... Ellioth välter ut sitt glas med cola... "Åh nu får fåglarna dricka llite cola oxå" utropar han!! Ja vist, det e ju et första man tänker på... "Eller myrorna" muttrar mamman och pappa =) Lovis tyckte att det var jätte härligt att ligga ute i vagnen, mitt i så man ser ALLT och så att ingen missar att man e med!! Hon låg och jollra och fäkta för fullt!!

         


Här e Ellioths golfcab som Jen gjöt till honom som han stolt visade upp för pappa idag!!





Här e mitt fina rabarberblad!! Jag hade då tänkt att det kan man ju ha som fågelbad...men då krävs det att det e helt!!!! Det e ju inte mitt =( Men vi får fixa lite nya, det blev fint i rabatten i alla fall och man kan ju plandetra lite i det i stället!! Tyckte att formen blev fantastiskt vacker, som ett hjärta!


Kommentarer
Postat av: caroline

superfint !



prällebesöket gick bra..

på ngt konstigt vis kom det sig att jag å Patrik ska läsa en bön där framme !,... HJÄLP !!



kram

2010-06-03 @ 07:25:30
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0