Åska...

Fy farao va det har åskat idag... bara så där som det kan åska i Veddige! Det e som om det går fram och tillbaka hela tiden och aldrigkommer ur dalen... När jag hämtade Ellioth på dagsi var han så härlig. Han kom fram till mig med stora ögonoch armarna utsträkta "Mamma det åskar, åskan e såå stor" och höll upp händerna. Åskan e farlig och arg, jag ska banka åskan. Jag ska spotta den, sluta åskan! sa Ellioth. Han tyckte att den var mycket fascinerad av den, den va läskig men jätte spännande. Han gillade att titta på blixtarna men dundret var lite kusligt! Jag kämpade som en gnu för att INTE visa honom att jag tyckte att det vart LÄSKIGT! Jag avskyr åskan och nu vart jag själv med både Ellioth och Lovis. Men om jagfår säga det själv så gick det mycket bra =)

Har haft en jätte mysig dag med en härlig promenad på förmiddagen...trotts att Lovis bajsade ner min enda rena byxor så jag fick tvätta en snabbetvätt och att det var varm och kletigt ute... Sen bar det av upp till Jen till hennes Stenlid, Va mysigt det va där uppe med utspruckna bokar och blommande Hägg och körrsbärs träd. Vi lunchade och hon lärde mig att på Hajen fanns en MYCKET god glass...tro att den kommer att hamna i min frys!!!! Sen gick vi ut och grävde upp lite Hosta till min rabatt =) Tack så jätte mycket för idag!!!

Till fredagsmys blev det grillning med Nett och familj och Henke. Det blev jätte gott och så pricken över "i" jag drack lite rödvin till maten och det var såååå gott!! Tänk att man kan längta så mycket efter ett glas vin =) Testade att ge Lovis en flaska med ersättning och det var inga problem alls, hon slök den =) Inte som Ellioth...han vägrade, han vägrade ju välling och gröt och allt vad sånt heter... Hoppas att Lovis blir lättare på allt sånt, de säger att det e annorlunda med barn nr 2.

Nu hamnade jag här framför datorn och slappar... ska snart gå o lägga mig och sussa. Lovis sover gott sen 20.00 så vem vet hur den här natten blir. Fast jag ska inte klaga, vågar knappt säga att Lovis sov från 22.00 igår till 06.00 imorse så natten som var fick den här mamman sova gott ;)

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0