Blommor =)

Vilken helt underbar dag, varmt och härligt! En kort promenad på förmiddagen, insåg att det var alldels föör varmt för att orka gå runt strängen idag... 25 grader!! Sen var det bara UT som gällde!! Ellioth hittade sin grävskopa som var SÖNDER!! Pappa laga den? bad han med världens rådjursögon!! Pappa smällte och klart vi ska laga grävskopan. Jag hjälpa dig, tyckte Ellioth... Japp så blev det, inte lika roligt för Roger som det var för Ellioth! Skruvar och muttrar överallt och en lliten näsa ivägen för man måste vara NÄRA för att spana in hur pappa gör!! Efter mycket om och men blev grävskopan lagad och Ellioth hittade ut till sandlådan!

              

Nett e fotograf och tar en massa härliga bilder på Ellioth i sandlådan, till och med får hon testa grävskopan!!



En nöjd liten trollunge i vagnen!


Idag har jag och Jen vart på äventyr ut till Bua, Bröderna Eriksson =) Vi har handlat blommor till min rabatt...Det fanns hur mycket som helst!!! Jag fick köpt både Hosta, Kärleksört, Jätte daggkåpa och Astilbe. Två små gnälliga och varma bebisar hade vi med oss och de protesterade högljudt... Men roligt hade mammorna och fick gått runt och tittat på massa grejer. Åh det fanns världens härligaste hammock som jag gärna hade haft..men den prislappen var mer än vad jag har i plånboken kan man säga! Men Lovis älskade den, vi provgungade jag och hon =)

Därefter bar det av till Karlsson så Jen fick inhandlat lite jord för det glömde vi och så fick vi påfyllt glasstarmen =) Mums va gott det var!! Sen bar det av hem till Lomvägen för att tanka två små hungriga bebisar!!! Sen blev det lungt i lägret! Vi gick därefter över till Nett och åt smarrig rabarber/jordgubbspaj med kaffe och det var absolut inte fel!! Vi satt ute på Netts alltan och fikade, åh va mysigt det var!!



Här har vi två små mätta och glada bebisar som fick åka vagn tillsammans! Det ska börjas i tid!! Det blev mycket bättre när vi fått vänt Milo så de låg med huvudena ihop=), visst e de söta!




Ellioth var ute och lekte på lekplatsen med Emmy och Rikard! Kan man ha det bättre när man är tre år? Här åks det för fulla muggar!!

Efter att fikatarmen var påfylld och hunden rastad och barnen sov så planterade jag ner de nya plantorna, man e ju inte tvilling (stjärntecknet) för intet... Inget tålamod alls och kan absolut inte vänta tills imorgon med att plantera ner dem ;-) Men foto får allt vänta tills imorgon... =(

Nåja en rolig dag börjar gå mot sitt slut och mamman och pappan ska sova...om Lovis går med på det förstås.. Nu ligger hon och pratar med sina spöken och sin pappa som ligger bredvid på golvet =) Jätte söta!!

Natti Natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0