Härlig söndag!

Har vart en mycket bra dag i dag =) Började med en god sovmorgon, hela familjen sov till 9, det var välbehövligt!! Sen en lugn frukost framför tv:n med barnen. Brukar inte sitta där men ibland kan det vara lite extra mysigt, dumt nog tror man att det ska bli såå bra men... Ellioth hade svårt att sitta still och jag hade inte lust med en macka med skagenost i soffan så man lät mest som en huggorm =/ Alltid lika roligt. Roger nanade ett par timmar till, han var ute med ett par kompisar igår och kollade in nya Harrys. De hade haft mycket trevligt och träffat mycket kuligt folk!! Kan han behöva =)

Sen bar det av upp till skogen för att hälsa på familjen Johnsson-Tunfors. Ellioth var överlycklig och tyckte det var mycket roligt att räffa Emma! De lekte för fulla muggar medan vi satt och tjöta och drack kaffe. Det var mycket mysigt!

Puh nu var det dags för middag och hem och sätta igång med den. Undrar hur man är funtad egentligen, allt ska göras på en gång...tur att man e enveten... Samtidigt som jag lagade mat, bar en gnällig unge, tömde en diskmasin och slängde in en tvätt var Roger uppe med verktyg hos chefen och sen tankade vi Lovis innan vå åt mat på 40 minuter.... Ja fort gick det och sen ringde det på dörren och Rogers bror Jörgen med familj kom på besök =) Roligt att träffas, det blir alldeles för sällan! Vi fikade och tjötade och barnen lekte! Fullt ös precis som det ska vara!

Tack för igår, en riktigt mysig konfirmation! God mat och en smaskig gräddtårta, precis vad en ammande mamma behöver och det satte sig precis var det ska =) Ja ja det försvinner väl någon gång...

  Här ha vi Nellie!      Liane och Lovis 

  Ellioth tyckte att Christoffer var en jätte rolig prick och de lekte med alla Ellioths bilar.. undra vem som tyckte att det var roligast =)



Här är vår lilla trollunge!



Liten har blivit stor... hua va otroligt fort det har gått ändå...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0