Morsdag!

Japp idag e det den dagen på året som man ska tänka lite extra på mamman i familjen, Morsdag!!! Kanske frukost på sängen, ett grattis på morsdag när man vaknar upp tillsammans, Tack snälla mamma för att just du e min mamma!! Jag läste en sån annons i HN i lördagens tidning, nästan så man blir lite lätt avundsjuk!! Kanske ett tack för att du, just du är min underbara fru och världens bästa mamma till mina barn (från mannen)...

Ja just såå kan den ju se ut för en mamma... men inte den här mamman... Ne inte ett ljud, inte ett ord... INGENTING!! Men det e ju precis som vanligt... så varför ska man bry sig detta året mer än andra år... Skyller precis allt på ammningen eller... kanske inte... Min man e underbar och alldeles jätte bra på många sätt men att fira sin fru e han mindre bra på... ganska urkass faktiskt!! Då kan man ju tänka sig att det kommer en liten blomma vilken annan dag under året som helst men det ska man inte hoppas heller på... Och just denna  dag såå e han i garaget tillsammans med Henke och ska bara fixa lite så man kan få iväg den bilen... OVANLIGT =) har givetvis sagt att det e ok när han fråga... eller sa att de skulle ner på söndag... Varje år säger jag att Nehe, detta året ska inte jag köpa något lite för att uppskatta min gubbe åp farsdag... och inte ha dåligt samvete för att ens tänka så... Fast där vakna jag ;) Blir aldrig som man tänker...jag köper alltid något till min gubbe för att han e världens bästa pappa till mina barn och värledens bästa gubbe =)....... Så nu har jag med spytt lite galla över min gubbe... Se livet e inte alltid perfekt;)

Nehe nu ser jag fram mot att min dotter vaknar så jag kan åka ner till blommaffären för att köpa en blomma till min UNDERBARA mamma!! Hon är världens bästa mamma som jag älskar hur mycket som helst!! Jag VET att hon alltid finns för mig, alltid stöttar mig och älskar min precis för den jag är!! Vi ska ut till mamma och pappa på morsdagmiddag i eftermiddag =) Kallops skulle pappa göra!! MUMSIGT!! Den godaste kallops som finns såklart, det e det ju när ens föräldrar gört!

Jaha vi får väl se hur den här dagen slutar!! Hoppas att ni får en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Men lilla gumman... Förgyller jag din dag lite om jag säger att DU ÄR DEN BÄSTA mamman till dina barn? Bamsekramar i massor till VÄRLDENS BÄSTA CISSI!

2010-05-30 @ 13:36:46
Postat av: Cissi

Tack detsamma får jag ju säga då!!! Du e ju med världens bäästa mamma till dina troll!! Fick du någon trollhassel????? Kramar

2010-05-30 @ 14:16:11
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Nepp det blev ingen trollhassel... Men annat smått & gott! :-)

2010-05-30 @ 20:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0