Vårkänslor ;-)

Jaha du vilka vårkänslor man får när det e såå underbart väder som det vart idag =) Det började redan på morgonen med morgonpromenad och en kopp kaffe på det... Mmm va gott!


         

Min lillasyster Lovis, sa Ellioth. Lovis e hungrig. jag får mata henne si soffan, hon vill äta mitt bröst... 


Efter middagen idag fick vi besök av Emma och hennes familj =) Jätte mysigt! Ellioth blev jätte glad och tyckte att det var roligt med en lekkompis... Emma va till en början på lite si så där humör efter dagis och behövde en liten stund innan det blev high life... hela eftermiddagen... de hade jätte roligt växlat med lite kiv och gnabb... precis som det ska va =)

Vi gick ut och lekte i sandlådan men när ungarna tyckte att det började bli tråkigt övervägde vi om vi skulle fixa att gå till affären... men innan vi gick träffade vi en liten kompis utanför dörren.



Ellioth dök ner på knä för att spana in en skalbagge....



Åh jag pilla på den!! utropar Ellioth stolt! En kalbagge mamma!

Det va en minst sagt spännande promenad till affären... Mycket trafik och två trottsiga treåringar som INTE ska hålla handen... Men med hjärtat i halsgropen kom vi till affären och fick vi köpt det vi behövde till kvällsmaten och varsin smaskig glass. På vägen hem tröttnade Emil och vart jätte ledsen... Ellioth fick rida på mina axlar så vi kom hem på denna sidan natten... Väl hemma fich Emil och Amanda mat och sen åt vi ungspankaka. Det gav Emma och Ellioth ny energi till att bygga en kojja i vardagsrummet ;)

        

Här har vu busfröna!!



Mammas sötis!

När Carro åkte hem med sin troll somnade Ellioth gott! Då va det dax för Lovis att vakna och få i sig lite mat!
Nu blir det en kväll i soffan framför tv:n! Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0