Adventsstökat...

Idag har vi vart på öppna förskolan och pysslat med kalendern, sjungit och lekt, fikat och snackat massor =) Ellioth tycker att det är roligt nu att komma till Eva, han önskade till och med en sång på samlingen =) "Vi går på livets väg...." ville han höra! Den e bra tycker jag med =)

Efter öppna förskolan skyndade vi oss hem, åkte till o med innan återsamlingen... Hemma har vi advetsstökat en massa och till en början kände jag mig BARA stressad... Lovis somnade ju i bilen hem så jag ville få gjort så mycket som möjligt innan hon vaknade. Men jag hade en miniman som bara gapade och lekte så högt man bara kan så hon vaknade såklart! Hon var inte alls sugen på att jag skulle städa... Men tillslut efter hon fått lite mat i magen och storebror somnat i sin säng... på egete bevåg. Så då kom jag igång! Fick putsat alla fönstren på insidan, strykit alla gardiner och hängt upp stjärnis och satt upp stakar =) Åh det blev såå mysigt och såå fint! Så tillslut blev jag med på bra humör igen! Alvin kom hem efter skolan, städade sitt rum, bar in ALL tvätt i allas garderober... tömt diskmaskinen och hjälpt mig skala potatis och morötter till middagen! Idag var shan bara såå snäll och hjälpsam! Känns så himla gött!! En redig pöjk vi har!

Jag var ute med Zelman och Lovisen medans maten stod på spisen och det var riktigt skönt att komma ut, fast det var svart! Har ju inte blivit så många promenader... Köttgryta och potatis slank ner och vi var allihopa mega hungriga! Lovis tiog en låång tupplur och vaknade inte förän disken var undanröjd... Då var det till och med gott gröt! Roger slank iväg till Tobbe och hjälpte honom med att hänga upp hans tv... Jag badade barnen och medans Lovis badade så rensade jag avloppet i duschen... Det var megafullt... Nu rinner vattnet fint igen =) Nu har jag samlat pluspoäng =)

Trodde dock att Ellioth skulle somna... men ack va jag bedrog mig! Han e pigg som en mört, har satt i sig en banan och en macka nu framför tv:n... Undrar om han har mask i magen =) Undrar vart det tar vägen?? Barnen leker på golvet och har jätte roligt! Så de får hållas lite, orkar inte tjöta hela tiden...

Nu åkte "Arga snickarn" på... Nu har jag inte tid att sitta o blogga mera... Ha en forstatt trevlig kväll på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0