Lovis 7 månader

Tänk jag hade inte en tanke på att vår höna blev 7 månader idag... Ja det har verkligen gått 7 hela månader... Fattar inte alls vart den tiden tagit vägen, tiden bara rusar iväg och man hinner knappt njuta!

Jag och Ellioth har bakat kladdkakemuffins dagen till ära! Vi hade jätte mysigt jag och Ellioth! Det var ett mycket bra mamma/barn ögonblick =0)



Hur underbar får man lov att vara?? Det är jätte mumsigt att få smaka på den goda smeten!!



Så här goda bidde de =)



Familjen Altesson - Kling kom hit med helt nybakade bullar för att fira lilltösen =) De var riktigt goda bullar som töserna bakat idag!!



Så här gött tyckte Lovis att hennes bullkallas var =) Jätte gott!!

Nu ligger hon och gosar med sin pappa i soffan. Var precis inne och hämtade henne, hon ville inte sova mera... Så det var den kvällen det =( Tänk att det ska vara såå svårt att få lite egentid... Ja ja den tiden kommer! Tiden rusade ju iväg sa jag nyss så... den tiden kommer.

Halsen gör ont, näsan e tät, hostas och snörvlas och lite feber e det här. Inte kuligt alls men det kunde ju vart värre! Rogers brors familj ligger i magsjuka. Inte roligt alls, krya på er!! Ska lägga mig när Grey's e slut... Antar att det blir så som vanligt, Lovis vill säkert att man nföljer emd henne och annasr somnar inte hon... Bara att välja mellan pest eller kolera.

Natti natti och sussa gott!

Kommentarer
Postat av: Carro

Mmmmm det ser inte dumt ut alls detdär...

Mysigt att baka ihop :)

Kul att soppan blev god!

Grattis till Lovis !!!

2010-11-03 @ 21:49:52
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com
Postat av: Emmy

Grattis

2010-11-04 @ 10:44:36
Postat av: Emmy

Grattis min lilla höna/lovis jag cissi bularna blev goda och kladkake mufinsena blev och så jätte goda men ett jätte sort hura för lila höna 7 månader i dag <3

2010-11-04 @ 10:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0