Storstädat =)

Trotts ont i foten så har jag storstädat hela lägenheten idag, dammat, damsugit och moppat golven =) Känns såå himla skönt att ha det gjort! Tänkt göra det länge men har liskom inte kännt någon som helst lust att göra det... Tydligen ingen annan heller...

Vi har vart uppe hos Carro och lunchat och barnen har lekt en massa! Det har vart så himla mysigt, ungarna har så roligt ihop och vi har förstås väldans roligt ihop med!! Tjötar om allt och inget och tar det bara lugnt, var jätte gött att komma hemmifrån en stund!! Tack för idag gumman!!  Roger har vart och hjälp Jörgen hela dagen med Rikard så vi har bara vart vi att tänka på =)

Nu sitter vi i soffan, Lovis e dödstrött och vill bara sova och självklart fick hon inte sovit klartt i bilen på väg hem. Men hon klarade affären men sen när vi skulle lasta ut oss så vakna hon... Kanske inte så jäätte bra för en bäbis att bara oova max en och en halvtimme på en hel dag... Njäe det blir inge bra...

Nu funderar jag på om vi ska behöva laga mer mat idag eller om man kan ta en macka bara??? Har ingen lust alls att laga någon mat mer... Har rester sen igår till Alvin och en macka till oss, det blir bra!! 

Ikväll blir det en film, kaffe, lite godis... Slappa i soffan helt enkelt med hela familjen såklart!! Ha en fortsatt trevlig lördag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0