Ellioth har åkt motorcykel =0)

Ni skulle sett min son och hans pappa igår =) De var bara såå söta!! ÄNTLIGEN har vår lille kille åkt motorcykel!! ÄNTLIGEN vågade han!!!






Vem är det som har roligast???





Idag var det viktväktardag... Stog helt still på samma så nu e det vägarvecka!! Ska vara jätte noga, inte lika många duoval... Det är nog banne mg det som gör det hela... Har ätit potatis flera gånger och det är svårt... Det är nog banne mig min störta last i livet vad det gäller kolhydrater, jag kan verkligen äta hur många som helst och jag får ingen direkt mättnadskänsla... Lite knepigt!!

Blev lunch hemma idag och sen vidare och hmta Nissen... Vi har cyklat tre gånger av fyra denna veckan, mycket bra!!! Han hade haft det lite jobbigt idag och vart mycket ledsen!! Tråkigt! Men vem vet om han har något i kroppen eller vad det är, han blir ju extra känslig då...

Var med Lovis på bvc idag på läkarundersökning... Det gick hur bra som helst!!

6 månader                   8950 gram
                                  69,5 centimeter
                                  42,6 i huvudomfång


De tyckte att Lovis var jätte tidig i sin motorik och det är hon ju, ålar, krälar, reser sig på alla fyra, står i krypställning, häver sig upp på lådor... sätter sig upp själv... Ja listan kan ju bli ganska lååång... De sa att fortätter hon i denna takten blir det hjälm... Hm snygging =)  Kommer ihåg en vän till mig hade hjälm på sitt första barn som var mer vild än tam... Nåja vi e inte där ännu och man kan ju hoppas at hon lugnar sig lite!!

Jollret vart det heller inget fel på, mammammmammma och papppapppappap övas varje dag =)

Maten funkar ju perfekt med =) Kan fortsätta ett bra tag som vi gör nu och hob var såå duktig till maten idag, en hel stor burk gluffsade hon i sig =) Känns hur skönt som helst!!

Vår tonåring har städat sitt rum i dag, tog typ hela eftermiddagen och jag har inte kollat hur bra/inte fullt så bra det blivit... Gör det imorgon tror jag när solen e uppe... Nu e man lite naning... Inget bra på tv går det heller, eller det som ska gå går inte så jag vet inte vem som är vimsig...

I morgon blir det öppna förskolan på förmiddagen... Sen får vi se vad dagen bjuder på =) Ha det gött

Kommentarer
Postat av: Jolina

Vilka fina bilder på killarna! Alex åkte åkgräsklippare med farfar för första ggn förra veckan och han älskade det! Kommer nog bli en motorgalning som pappa, han körde motorcykel vid 4!

Härligt att lillan växer och mår fint! Vi får synas snart! kram kram

2010-10-13 @ 10:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0