Herrgårdskyckling =)

Så var det fredagkväll... Maten är lagad och uppäten, mums va gott det blev =) Det blev Herrgårskyckling idag, det e ju fredag och då ska man ju äta kyckling... eller...

Jörgen och Marie med barnen var här förbi och visade deras nya bil =) Åh den var såklart jätte fin!! Roger var ute och testkörde den... Barn på julafton! Vi fick en jätte fin blomma som tack för hjälpen, Tack va ni e söta!!! Den passar perfekt i vardagsrummet =) De  stannade inte länge för de hade fler stopp att göra innan de kom hem ch fick stoppat mat i magen... Ellioth blev såå besviken, lilla sötisen =) Han hade verkligen längtat till att Alva skulle komma och leka med honom!! Vi tar det en annan gång!

Barnen sover i sina sängar, badade och mätta och megatrötta. Hunden har vart ute och vallat husse medans mamman låg och läste om "Kompisen" och "Alfons", det blev två böcker så här på fredagkvällen... Känns ju jätte konstigt att lägga Nissen såå tidigt e fredag, då ska man ju vara upp och mysa och kolla på IDOL! Hm men han va jätte trött... Sen e det ju lite svårt att fredagsmysa utan cach... Ja ja nästa vecka e det ju lite bättre så vi får mysa rejält då!! Lovis var jätte trött hon med för hon den lilla tokan har har ju bara sovit i ca två timmar på hela dagen... Inte likt henne! Blev helt knäckt en stund, telefonen ringde och tja då vakna Lovis såklart! Hon e ju inte typen som somnar om!! Men trot eller ej, det lyckades och nu har jag lagt henne igen =)

Nu ska jag krypa upp i soffan med min gubbe, med poppade popcorn, en kopp rykande kaffe och IDOL =) Vi ska mysa utan barn och bara kolla på tv... Tänk, det är mer v'rt en en massa pengar =) och mer mys än på länge!!

Imorgon bär det av till stan och träffa mormor och köpa vinterskor till Ellioth... Sen ska de luncha med oss innan det blir innebandy för hela slanten! Ska bli såå roligt att se killarna imorgon i vidhögehallen =) Mysigt att mormor och morfar kommer och tittar med och Ellioth ser mycket fram mot att se Alvin spela! Blir en härlig lördag!!

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0