Lördag...

Jaha då var det lördag och vi har haft en jätte mysig dag! Tänkte bara att jag var ju tvungen att visa ett par bilder när Lovis testade storebrors balja... Hon var lite tvekande till en början men det släppte efter ett tag och hon tyckte att det var riktigt mysigt!




Mmm det e ganska gott med sku... det har jag ju sett storebror göra...




Här kommer duchen, lite läskig men man måste ju prova =)


Idag var jag och barnen inne istan på Arnes ksor och träffade mormor. Hon hade lovat att hjälpa oss med skor till Ellioth =) Tänk jag sa det att jag undrar vad vi hade gjort utan deras hjälp just nu... Inte roligt utan pengar...Vi var i skoaffären i en hel timme... Puh jag var helt slut efteråt! Men det var ju en hel djungel med skor, en del fanns barta i vissa storlekar osv... Bra utplockat och vintern har ju liksom inte ens startat... Då blir man nästan lite mörkrädd... Men tillslut efter mätande och mätande och mästande och provande och provande och provande så äntligen till allas lycka hittade vi både vinterkängor och allväderstövlar! Ellioth tyckte att det var jobbigt att vara i skoaffären, ännu värre när någon annan ska mäta hans fot... Men man måste ju utmana honom oxå annars gömmer han sig totalt! Han tyckte däremot att leksakslådan var en trevlig uppfinning =)




Sådanna här fina vinterkänger bidde det! Outstanding tycker jag att de är, man har blivit lite bortskämd när man köpt dessa innan för de e såå himla bra!! Ellioth har aldrig vart kall eller blöt om fötterna! I år bidde det ett par blåa, jätte fina!!




Sen hittade vi dessa fina stövlarna, hur mjuka och goa som helst och han tog dem på fötterna utan problem, utan krångel =)

På vägen hem blev det två stopp, på eklöws och hemköp innan mamma och pappa kom ut. Vi skulle äta lunch och sen vidare för att kolla på Alvin! Vi åt lunch och sen promenerade vi till vidhögehallen. På vägen hittade vi en massa kastanjer så vi plockade en massa, de blev mycket fina i mina ljusstakar i vardagsummet =)




Så nu fick vi besök av Rikard och Emmy, så vi ska fika lite =) Ha en trevlig lördagkväll!!


Kommentarer
Postat av: Emmy

2010-10-17 @ 10:11:56
Postat av: Emmy

Hej det var roligt i gårkväll men stakars lilla hönan som är sjuk krya på dig lovis<3

2010-10-17 @ 10:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0