Lycka!

Åh vilken härlig dag!!! Jag och Jen har vart ute och ridit igen =0) Det var askul!! Satt med ett smile hela tiden... Vi till och med travade en massa =) Det var jätte härligt! Först lite läskigt men det gick över ganska fort och det var mes jätte härligt!! Tänk jag kanske e botad från min rädsla snart =) På god väg i alla fall!! Lovisen var hemma med pappsen hela förmiddagen medan jag var ute och gick runt strängen med Nett & sen ridningen =) Känns så skönt att det funkar!! Han klarar mer än han tror med sin axel =)

Sen var det lunch på schemat och lite kaffe på det så var man som en ny människa... Jag och Nett gick och hämtade Ellioth från dagis... Sen åkte jag och ungarna och handlade på Eklöws, jag blir mer och mer övertygad om att det är min affär! Kvittot är inte alls lika dyrt på Eklöws som det blir när man handlar på Hajen... Jag kom hem med tre kassar och ett paket blöjor för 500 kr! Japps, det e inte illa! På Hajen kommer vi inte under 1000 kr... och inte så himla mycket mer mat känns det som... Man handlar så mycket onödigt när man åker till stan, för det e  ju såå billigt! Då blir det inte såå billigt!

Då det vart kanelbullens dag så har vi såklart ätit kanelbulle idag, varma goda som Roger hade med från affärn, alldeles nybakade! De var jätte goda! Ellioth smaskade i sig tre små som Emmy bakat i skolan och en stor från affären... Att det kan få plats i den lille magen...

 Kanelbullens dag =0)

Nu sover min lille solstråle gott i sin säng efter att vi läst om "Ludde Lump", den gillar han! Han är otrolig på att lyssna på sagor för att vara 3 ½ ÅR =) Jätte mysigt va det att krypa ner i hans lillesäng och läsa bok! Det var det bästa jag viste när jag var liten, när mamma och pappa läste för mig! Det gjorde dom varje kväll innan jag skulle sova ( ialla fall vad jag kommer ihåg...)

Lovis ville inte sova innan när jag tyckte det... Hon ligger på golvet och krälar runt överallt och hickar... Får väl se när hon har lust att sova... Ska ut med Zelman med... int´get jag har lust med kan jag medge men det e bara att ta på sig och traska ut, hon måste ju det såklart!

Morgondagen bjuder på stora fjärilar i magen!! De ringde från det jobbet Roger sökt och han ska dit imorgon igen. Det står mellan honom och en annan kille. De ville träffa honom igen och gå igenom jobbet, löner mm! Håller alla tummar och tår!! Önskar av hela mitt hjärta att han får det!!! Han är som ett barn på julafton =) Härligt att se!!

Nu ska jag kolla på Ullared, egentligen vill jag kolla på Biggest looser men min man har redan valt... Suck...



Kommentarer
Postat av: Jessica

Vi håller tummarna också, hoppas hoppas!!!

2010-10-05 @ 07:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0