Regn i dag med...

Jaha då e det en sån däe skumdag igen då man bara känner för att mysa i soffan och regnet öser ner utanför fönstret! Nu sitter jag uppkrupen i soffan och myser =) Ellioth äter äpple och kollar på Blixten... Har har haft en mycket bra dag på dais och det är verkligen jätteroligt att han trivs så! Han satt och byggde med duplo md Egil nu när jag hämtade honom... "Nej mamma du får gå, jag vill inte hem mamma!" Han var mycket envis och bestämd så det tog en stund att övertala honom... Fast mamman tycker jue att det är väldans kuligt att han tycker det e så kuligt att vara där!!!

Idag har hon vart hos sjukgymnasten, glömde inte av tiden denna veckan...TUR!! Det gick mycket bra, hon tycker att träningen gör nytta! Hon ser en stor förändring i alla fall! Även fast jag haft mycket ont på morgognen nu i ett par dagar så är det över lag bättre! När hon undersökte mig idag så gjorde det inte såå ont =) Sen såg hon att jag gått ner mer i vikt och då växer man ju säkert 15 meter =) Det är väldans roligt när folk ser =)

Nett har vart här en sväng idag, fast hon fick mest sällskapa Roger för jag skulle ju iväg till sjukgymnasten... Sen vaknade ju Lovis med så hon fick gosa ordentligt =0) Träffas säkert senare...

Vi hade bokat dejt uppe i skogen hos Carro & Patrik och Roger var sugen på att följa med, han får ju passa på nu när Patrik e hemma! Det blev lunch där, kycklig i pastasås med pennor =) Mumsigt och ganska starkt! Jag utmanade mig och provade på att smaka på brysselkål... Japp och det var ganska gott faktiskt det måste jag ju erkänna! Det e bra det där när man äter borta då får man liksom träna på olika saker =) Kanske blir man vuxen någon gång då???

Vi hade väldans trevligt och måste ju säga att det var väldans lugnt när storasyskonen vart på dagis =) Hm ja man får säga så faktiskt och jag kan tilllägga att nu e det inte lugnt längre... Ellioth bygger en bilparkering i mitt föster... Jag gramsar på honom men han liksom inte lyssnar särskillt bra alls... Hm undrar var man ska göra för att han ska lyssna... Nyonskyltar kanske??

Ikväll blir det simning med Jen, trodde en stund att jag fick hoppa över det denna veckan för att jag började få ont i halsen men det verkar som om det inte blir värre i alla fall! Då är en apeslin mycket god i bastun!

Nehe nu får städerskan på Lomvägen ta tag i tvätten och toaletterna... Har insett att det inte gör sig själv och det är liksom det e inte liskom någon som vill göra det heller... Hua tycker det e såå tråkigt!! Men skönt när det e klart!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Kul å kunna "lära" nån att äta nya grejer :)

Ja det e rätt lugnt utan de stora :)

Å ja det e ju så kul när folk ser att man har gått ner, fast jag har svårt att ta åt mig när jag inte är nöjd själv... Vilket inte händer förrens jag e nästan i mål kan jag tro :s

2010-10-28 @ 14:55:46
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0