Tacokväll =0)

Alldeles strax kommer Jörgen, Marie, Edwin & Alva hot och ska äta tacos med oss =) Ska bli riktigt mysigt!! Lyktorna är tända utanför, min och Ellioths egen lyckta! Jag har planterat ljung i min kruka och lagt dit de fina prynadspumporna som jag fick av Carro igår =) Det blev faktikst jätte fint!! Känner mig såå nöjd!

Sen har jag och Roger grejjat som hejsan idag i vardagsrummet! Vi var i stan och köpte tavellister i oljad ek. Vi har satt upp våra nya tavellister, hyllor och möblerat om lite på de gamla grejjorna och det blev såå mysigt! Kan inte bli bättre! Det gamla vitrinskåpet får bo kvar tills vi haar pengar att köpa ett nytt/begangnat på blocket när det kommer ut ett sitt ett vättigt pris! Finns ett i H-stad för 2000 men jag tycker det et föör dyrt med tanke på attt ett nytt kostar under 3000 på jysk (det e från jysk).....

Nu har min underbara gubbe tänt en massa ljus i vardagsrummet, jag bara myser!! Känns mycket bra trotts regn, trotts att det inte blev någon ridning i dag... Synd, hade sett fram mot det men inte i hellregn!! Då kan det verkligen kvitta! Men vi får ta det en annan dag som e bättre!! Ha nu en trevlig kväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0