Ett sms.... JIPPI

Åh äntligen fick jag ett sms från EM =0) Våra möbler har kommit!! Såklart ska vi hämta dem i eftermiddag!!! Herre jösses va roligt!!! Äntligen händer det ju något!!!

Vi väntar fortfarande med spänning på jobbet... Inget är som att gå i väntans tider... Fy farao va jobbigt!!! Roger är inne på arbetslivs resurs nu. Lunchen e lagad & uppäten sen en stund och jag blev alldeles dödstrött... Pratar med Carro som håller på att möblera om hela huset... Låter hur jobbigt som helst det där!! Inget projekt jag skulle orka med just nu känner jag! Ska ta tag i damsugaren om en stund, det e katten va det skitas ner överallt... Det märks nu när Lovis ålar runt och moppar golvet =) Allt fastnar i händerna!! Hua det e såå äkligt!

Det var härligt att promenera med Nett idag, regnet låg i luften men det var friskt och jätte skönt! Vi tog det lugnt för hon har sån besvärlig hosta... Fast vi blev genomsvettiga i alla fall så det fick bli en dusch innan sjukgymnasten idag! Det känns ju lite bättre när hon klämmer och känner och kollar leder och muskler om man e fräch!

Ska bli spännande att se hur minimannen haft det idag ned Foffe och Nici!! De har åkt tåg, lunchat på stan och haft det mysigt!! Han var så exalterad hela förmiddagen och tyckte det skulle bli jätte roligt!

Ikväll blir det simmning med Jen =) kvart över 6 hämtar hon mig... I alla fall om vi hinner med allt som ska hinnas med innan... hämtning av soffa och utrensning av gammal soffa... Puh, nu insåg jag att här hinner jag i alla fall inte sitta mer... Börja grejja lite kanske!! Ge Lovis middag och få undan så mycket som möjligt! SPÄNNANDE STRESS i alla fall!!

Ha det gott, foto kommer senare =0))

Kommentarer
Postat av: Carro

Jadu det var inget lätt litet projekt dethär... Nu är iaf nästan alla möbler på plats.. Får se om jag orkar småpula lite här när Emma har somnat med..

Väntar med spänning på bilder på soffan :)



KRAM

2010-10-07 @ 20:23:29
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0