Simmat =0)

Herre gud va länge sen det vart man var och simmade... Jag & Jen åkte till simhallen ikväll och simmade lite... Fast jag måste ju säga att det lilla känns i mina axlar och i armarna... Puh va jobbigt det vart... Puh vilken usel kondis!! Men nu har man vart där och vi får väl se om det kommer att ske fler gånger... Hm...

Lovis & Ellioth har vart hemma med pappsen och brossan. Ellioth hade somnat i soffan när Roger kom in när vi åkte, innan 7.. Blev helt hysterísk när Roger försökte att väcka honom... Han fick gå och lägga sig utan mat och man kan ju hoppas att han sover! Det hade det rätt lugnt i alla fall! Det märks ju tydligt att killen inte e bra, han har inte sovit idag och blev såå trött. Tur att jag hållt honom hemma hela veckan och hoppas verkligen att han blir bra över helgen!

Nu ska jag försöka var uppe ett tag med min gubbe och vara lite social =0) Nattii natti!

Tvättar...

Nu är det tvättdag... Bytar alla sängkläder & ska tömma tvättkorgen hade jag tänkt! Det känns alltid såå skönt när det är gjort! Får la se om man tar och städar lite mellan varven med... Om orken finns...

Planerar inför nästa vecka då är det vinden som ska få sig ett rejält lyft!!! Har fixat lådor, garderober mm och sja städa upp där ordentligt! Det som ska hivas ska till dumpen, man kan verkligen inte spara på allt!!

Har vart ute och gått idet UNDERBARA höstvädret! Det var verkligen hur skönt som helst, solen skiner och det blåser inte =0) Zelma var med hur lycklig som helst! När jag kom hem sov min lilla prinsessa och prinsen leker, han lagar mat i vardagsrummet för fulla muggar samtidigt som Blixten är på tv:n... Roger har nu åkt på massage i Derome, det verkar faktiskt hjälpa! Han har inte den huvudvärken som han hade innan och det värker nog inte lika mycket i nacken heller =) I like!! Det märks på humöret oxå!!

Nu börjas det bli många fjärilar i hans mage inför morgondagen då han sla på anställningsintervju!! Ska bli såå spännande och jag hoppas av hela mitt hjärta att han ska få det! Det hade passat honom såå bra och det hade hjälpt såå mycket! Då kanske man kan få ett riktigt liv igen... Ekonomi styr alldels föör mycket, et borde inte vara så! Men vi håller att alla tummar & tår!

Jag ska på sjukgymnastik och det ska bli såå skönt! Hoppas att hon kan hjälpa mig! Imorsse hade jag så ont när jag vaknade... Precis som om man sover på en skumgummimadrass... Fast det gör vi ju inte men vist sängen kanske inte e den bästa men i alla fall... Ska se om jag kan komma iväg och simma med Jen ikväll, det hade vart gött!

Nu ska jag hänga tvätt & dricka en kopp kaffe, Nett kommer nog strax =) Ha en härlig dag!


...äpplepajen blev våfflor & glass

Hm ibland måste jag säga att jag har världens underbaraste man, duktig och mycket driftig... Men ibland kan det gå lite fort och han bara gör... utan att titta vad han gör...

Senaste frasen som kommer att upprepas på lomvägen...

                                                    "pappa slände äpplena på tippen"

                                                                             av Ellioth

Japp just så vart det... Vi hade ju som sagt höströj idag och jag bad min man att slänga skräpet på baksidan med... Och han tog mig på orden och gjorde precis som jag sa... Men han glömde en liten detalj, att titta vad han slängde... MINA NÄSÄPPLEN!!! Fattar ni... Att jag bara inte dog! Här hade jag och Ellioth börjat att fixa inför kvällens äpplepaj... Hade satt på ugnen, tagit fram formen och äppleskalaren. Sen öppnade jag altandörren för att ta in äpplena som låg i påsen... Det var bara det att där fannsingen påse... den vart på tippen!!!! Sen har min son inte sagt så många andra meningar =0) Min man lär få höra detta!!

Jag måste säga att jag tappade sugen totalt där en stund och vi fick verkligen tänka om!! Jga var inte sugen på någon himla macka, jag ville ha något gott!!!!

Vad har vi hemma då?? Grejjer till farmors våfflor =) Japp det blev det, Roger åkte och handla det sista och jag och Ellioth började att fixa våfflor!! Jätte mysigt! Han blandade och hälde i och var såå redig!! Min lille prins!!

Lovis var mer än lovligt hungrig så hon mumsade i sig gröt, pure och nu har hon upptäkt vad moderna bäbisar äter =0)

                                                                    MAJSKROKAR!!!




Man måste ju titta på storebror hur man ska gör när man äter majskrokar... Det är inte bara något tort... som man kan slänga på golvet... Man kan banne mig äta dem med!!!




Mmmmm de är verkligen gooda...



Slemmigt men mättande...



Ellioth är inte sen alls med att tugga í sig bäbis-godis!

Måste säga att våfflorna blev jätte goda med glass och självplockade björnbär! Tänk att man lider inte allt för mycket egentligen när man är viktväktare... Det har jag alltid upplevt innan... Men ne man kan äta det mesta bara man planerar så man får in det i programmet =0)

Nu sitter jag och slötittar på Berg flyttar in... Det e inte såå bra men man kan lyssna på det samtidigt somman bloggar... Roger e i duschen och ALLA barnen ligger i sina sängar.. Bara det största som är vaken... Tänk det är faktiskt lite lyx på den här adressen... Hm undra hur länge det varar...

Ne nu får jag se om det finns något annat att kolla på... Sov gott!!





Måste bara tilllägga innan jag publicerar... Herre jisses va de e syskonlika mina barn... Kolla in hårfästena... sickana sötisar =0) Måste ju vara en Stehnson de... fniss...

Rensat...

Åh nu är framsidan klar inför hösten, landet är rensat och jag har klippt bort massa döda växter... Blev jätte fint och jag hoppast verkligen att det var sista gången för det här året =) Baksidan är oxå klar, möblerna är staplade och det är upplåckat. Bara jordgubbarna som ska in i förrådet!  och den lilla hörnan som vart en rabatt med som ska rensas, men det går ju jätte fort! Känns så bra!!


Höströj i förrådet...

Just nu är Roger ute och röjjer i förrådet för fulla muggar! Han pillar ner grejjor i sin nya verktyslåda =0) Roligt!! Idag är han på mycket bättre humör än gårdagen och det känns skönt!

Jag är inne, har damsugat och plockat lite... Väntar på att EM ska ringa och säga om vår soffa har kommit eller inte... Om inte så måste jag ju hitta på något att göra... Då e jag rädd att jag kommer att bli på pissdåligt humör!!! Hm...

Ellioth tränar i att backa med släp... det går så där bra... Lovisen sover...

0,8 grader... Nu e det verkligen höst =)

Hua va kalt det var nu när vi kom upp på morgonen... Vi fick faktiskt sätta på elemeneten i vardagsrummet... Vi hade ju tänkt vänta så länge det bara gick... Ja vi e lite snåla =0) Det måste man ju vara...

Jag fick en härlig känsla i kroppen idag, fick en massa lust att grejja, höstgrejja... Fixa utemöblerna på altanen, plocka in klänyperna (lär ju inte hänga ut mer tvätt precis), fixa lite i rabatterna. Men framför allt vill jag upp på vinden och grejja, städa, plocka undan, hänga upp våra förvaringsgarderober, slänga grejjer!!! Åh ja just det nu har man ju småtroll så då kan man inte göra det just precis när man vill... Puh... Äe man tvilling kan detta vara ett mycket svårt faktum att förstå... Jag ville ju helst gjort detta IGÅR!!! Hm det gick ju inte precis... Tusan oxå, som Ellioth säger!

Herman kommer hit och leker idag!! Ska bli roligt, Ellioth längtar! Robban ska måla klart det sista på gavlen och det kan vara mycket svårt med en minimam som inte är där man sätter honom...

Nå hur gick det igår då?? - 0,6 kg vägde vågen =) Gött, det går ner!! Nu e det 8,9 kg som jag gått ner! Lite mer än en hel Lovis faktiskt! Det e ganska mycket med tanke på att hon e ganska tung att bära och att det har suttit på min kropp. Tänk att man gått och burit på det hela tiden... Barnen och Roger var hos Nett medans jag åkte in, alldeles själv! Det var inte helt fel alls =0) När jag kom hem stod maten på bordet, det var jätte gött!! Nett e för snäll!!


Igår var det testing testing på Hemglassbilens nya glassar...



Kan man få in hela struten eller??




Den fick ett bra betyg av Ellioth i alla fall!


Carro och barnen kom förbi på dagen efter hennes läkarundersökning med de små. Vi gick runt strängen i ett rasande tempo! Bra jobbat!!  Hon hade sin små med men mina troll var hemma, det var skönt!! Jag hade planerat att gå ut nu på morgonen med men Lovis sover fortfarande... Sömntuta där =) Vi får väl se när jag kommer ut, kan ju inte gå innan hon vaknat heller.. hon måste ju äta va mig först, annars spricker jag nog =) Fast jag förstår att hon sover länge, hon hade sååå svårt att somna igår, jag föröskte få henne att somn ända till 11 halv 12... Hua va jag inte var lycklig på henne, vi gick och la oss 10 och vi var jätte trötta!

Vi ska försöka sänka hennes säng idag! Hon kryper ju runt i den så det hade ju vart hemskt om hon skulle tippa ur den... 123 så ställer hon väl sig upp... Men vi funderar på om man kan göra egna hål i den så man sänker till hälften... Känns så långt ner till botten redan... Man är nere och stoppar in nappen 511 gånger på natten och det är lååångt ner att lägga ner en sovande bäbis!

Blåsorna börjar att gå tillbaka =) Lovis krymper och Ellioths sprack igår... Jisses va han skrek och jisses va det gjorde ont på honom!! Stackars liten!!

Nu har en leende liten Lovis kommit upp, hon e alltid mycket glad! Ellioth sotter jämte Roger och är inne på sin andra gott & gräddat med skagenost =) Underbara unge!

 Ellioth har redan hunnit att leka massor!



Vi satt i soffan... "Mamma får jag leka med legot?"... "Klart du får sa jag!" Sen pep han av som en avlöning!! Hittade honom med ALLT lego ute...



"osså brandslanfen med..." Ellioth e verkligen inne i leken... Han hade inte tid med frukost när jag sa till honom...
"Jag kommer sen" sa han och satte fingret i vädret... Därav frukost framför tv:n nu...  



"Psch.... Brandslangen släcker elden... "

Ha en bra höstdag!!


Kom precis hem...

...från en mycket blåsig promenad =0)

Men solen sken faktiskt och det gav lite extra energi! Gick bara genom skogen så den blev inte jätte lång, tyckte inte att Lovis behövde blåsa bort hon med... Nja ja lite undanflykt men det får man faktiskt ha när det blåsar...

Forstättning på mina barns åkommor... Det har inte hänt så mycket mer, blåsorna är kvar i ganska samma storler och form och utseende... Lovis har en del prickar i ansiktet och i hårbotten, på armar och ben... Men sen händer det inte mera och på Ellioth är hans mega blaffa kvar på läppen... Har legat och funderat i natt när Lovis snurrade runt i sängen och letade efter nappen. Det måste vara höstblåsor i alla fall coh då känns allt väldans mycket bättre!! Vi hoppas på det!!

Men i alla fall, det blir ju inget meandi party i alla fall, vi behöver ju inte smitta ner fler än nödvändigt i alla fall även om man är mega sugen på att handla lite... Men men det går fler tåg och man kan ju ta det längre fram i höst, då har man något att se fram emot!

Antar att jag får ringa till dagis och säga att min  isstankar vart fel att det var vattenkoppor så de sliper fundera med... Det kanske är fler barn som har fått höstblåsor... I vilket fall som helst så blir ju Ellioth hemma hela denna veckan och så får man ju verkligen hoppas att han kan komma nästa vecka! Synd att han missar fotografen på torsdag... hade ju vart roligt och haft kort på honom... Men men det e ju kanske inte hur kul som helst att ha ett kort med ett sår på munnen heller... Får helt enkelt gå in till Karin Linde längre fram i höst =0) Det var ett roligt hitte på!! Ska ju in med Lovis!! Fast det hade jag ju tänkt denna veckan då hon blir ett halvår men de flyttar så vi skjuter på det tills de är klara och då e hon 7 månader och kan förmodligen sitta med =) Roligare att ta kort då!!

Ska in till vv idag... vet inte om jag hinner nu till lunchen och då får jag ta det i kväll... Det löser sig!! Nu ska jag hoppa in i en dusch i alla fall!! Ha de göttigt!

Höstblåsor??

Hm snacka om snurrigt... Funderar på om det verkligen är vattenkoppor?? Lovis blåsor/prickar har inte spridit sig så jätte mycket mer idag... De är koncentrerade runt fötter, armar, ben, händer, ansikte och runt blöjan... Satt och goglae runt och det ser faktiskt ganska likt ut som hennes ser ut... Var med Ellioth på bvc och visade hans mun- blemma... Lisbeth viste inte riktigt vad hon trodde, svinkoppor, vattenkoppor eller höstblåsor... Hon menade på att vi fick se över det på ett par dagar...

Jaja vi får se hur det går, vad det kan vara... Det e ju virus båda två och det smittar ju... Men det går över och höstblåsor gör över fortare än vattenkoppor =)

Netts matta blev skitsnygg föresten =) ROLIGT!! Carro och barnen har vart här i eftermiddag, det var jätte mysigt!! Barnen lekte mycket bättre idag, det är high life men de lyssnade i alla fall bättre =) Ser fram mot imorgon och vv...får se vad som hänt!

Nu e jag i alla fall såå dödstrött att jag ska krypa till kojjen och sova!! Natti natti!

Vår egna lilla prickigkorv =)

Var ju tvungen att ta lite kort på Lovis... Inte på de värst, de har vart där blöjan sitter, riktigt hemska... Men nu e de ganska bra och har torkat rätt bra... Det verkar inte som om hon har jätte ont av det just nu i alla fall, hon leker och krälar runt och tränar på att krypa =)



En liten hand...



En liten fot... Man ser hur de ploppar fram på benet med... Det var så det började vid blöjan... Sen blev det bara så stora som den på foten...överallt...






Fast man är ganska lycklig i alla fall! Här undersöker vi en boll med en bil i =)


Jag har fått en tid till bvc med Ellioth i eftermiddag för att visa hans på munnen...

 

Den ser verkligen inte rolig ut... vattenfylld, irriterad mm... Blir väl inte bättre när nappen sitter där som en smäck heller för den delen...

Godmorgon =)

Jaha då vart man nyduschad och ganska pigg & glad i alla fall =) Har sovit ganska bra i natt föruton att Ellioth vaknade vid halv 4 och ropade på mig... Klart jag ranatde in till honom, var redan vaken, hade stoppat in nappen åt Lovis som låg i fotändan. Han satt upp i sängen "Emma har glömt sin väska, den står i hyllan mamma!" Ja jag såg ju det men hade ingen vidare lust att disskutera Emmas väska just då... Insåg att killen var ganska megavaken så det var ju bara att ta med honom in till oss... Där ligger ungen VAKEN!! Länge, ända till 5 och grejjade, pillade, sträkte på sig, pustade mm och jag vart sååå mega trött på honom för jag ville SOVA!!! Men det kunde ju inte Ellioth! Jag gick ut till soffan och slocknade på studs och sov till halv 7 då hörde jag en liten höna... Hon låg som en säl och försökte simma till Kina =) Jaha då var det bara att ta upp henne och vi la oss i sängen och amma och mös =) Sen var det bara att ranta upp, ringa dagis, vårdcentralen och in i  en dusch...


Nu ska det drickas kaffe =) Nett kommer när hon lämnat sin Emmy... De har ljuvligt besök hela dagen av mattläggaren - ÄNTLIGEN!!! Ska bli jätte spännande att se deras nya matta!! Nett kommer nog att bo här hela dagen och det förstår jag, det var inte roligt att lyssna på hans oljud hela dagen =) Myspys! En promenad och mycket snack, låter som en perfekt dag =)

Ha en härlig dag allihopa!!

Prickigt...

Så nu är den här helgen nästan till ända... det går ju såå fort! Men veckan som kommer blir ju inte lika smockad som tänkt... Blir liksom hemma hela veckan, ska in till viktväktarna och väga mig i alla fall. Vet inte om det är så poppis att stanna på mötet med en prickig flicka. Sen ska jag till sjukgymnastiken på fredag... Det är bara för mig =) Min tid och för att jag eventuellt ska bli bra i ryggen... Men jag har ju turen att ha himla goa vänner =) Det är bara att lämna ut trollen till höger och vänster =)

LÄNGTAR tills vår soffa kommer den här veckan med!!! Ska bli jätte roligt att fixa i ordning i vardasgrummet!!! Så det händer ju lite trotts allt!

Vi fick lite besök i kväll av Carro och Patrik! Det var alldeles föör länge sedan, det blllir inte alls såå ofta som det gjorde förr och det e ju jätte tråkigt!!! Man saknar det!!! Tack för en jätte mysig kväll med sallad från Campino och allt!! Precis som en söndag ska vara =) Hmm undrans om ni med får lite vattenkkoppor nu då eller om vi får dejta lite mer nu =)

Ska ta och ringa till vårdcentralen i morgon och kolla upp Ellioths sår på läppen, är det vattenkoppor eller... bara vanligt munsår, det har han fått innan när han vart förskyld. Men det har pluppat upp en och annan prick på honom med! Jag hivade in honom i duschen efter att han och Emma lekt med en använd toalett... Hm himla knepigt, det brukar han inte göra men ikväll vart de helt megabusigt =) Han och Emma hade rejält roligt i alla fall och städat fick de med gjort! Fast jag fick bli ganska rejält bannad med då städades det i alla fall =)

Ellioths betong bil finns just nu ute i förrådet just för att han inte städade innan de kom upp... Han e super 3!! Efter Ellioths och Emmas "lek" finns nu inte hans tält heller på hans rum och imorgon ska jag verkligen gå igenom vad som finns där inne, behövs verkligen allt??? 

Ska i alla fall ringa till dagis i morgon och se om det är fler som har fått det där?? Ellioth lär ju inte få gå dit på två veckor till, ska han aldrig få börja på dagis och kunna bli trygg där och få chansen att tycka det är roligt?? Nu måste jag ju säga att det är en väldans tur att vi ionte betalar för dagis längre, Ellioth är ju allmänt förskolebarn och har rätt till 15 timmar i veckan! Härligt!

Nu sover han gott i sin säng medans Lovis krälar runt på golvet och försöker att lära sig att krypa... Enträgen vinner, hon testar hela tiden och ger banne mig inte upp i första taget... Nu studerar hon sin vagn i detalj... Hjulen i alla fall... Hoppades att hon med skulle sova tidigt men det lär ju inte hända... Jag e dödstrött så jag antar att jag får ta med henne och testa om hon somnar. Sov gott!! Natti natti!

Jaha... vattenkoppor vart det nog...

Herre gud att det bara kan blossa upp så... Lovis har röda prickar överallt nu, en del e som blåsor andra som blemmor... Hon e kinkig som bara den men nu har hon äntligen somnat!! Ja det vart febern som kom och sen har detta ploppat upp... Ellioth har en mega på munnen, fast jag vet inte vad det är... Men vi får väl se, det kan  ju komma ny ai flera dagar om det nu e det han har... eller Lovis, fast jag har svårt att tänka mig någit annat...

Ellioth drömmer... får gå och ta han... Natti natti... uppdaterar i morgon bitti ;)

Åka till Näs =)

Ikväll ska jag och banrnen åka ut till Näs och äta kvällsmat och mysa!! Roger & Henrik ska till Borås och parta lite =) Så han kommer hem i morgon bitti.... Hoppas att han får roligt, det kan han behöva =) Varför kan alltid han behöva?? Det gör egent´lige jag me, men tja det får väl hända en annan dag...

Nu har jag fotat lite, tänkte att ni ville se =)

Lovis nya overall



Vår nya hallbännk =) Me like!!



En liten Lovis som lålar brossans stockar till hans lastbil...




En liten Lovis och en liten Ellioth som leker...



Han är oftast väldans snäll och låter Lovis få vara med och leka med hans grejjer =) Det har ändrats ganska mycket, innan ville han inte att någon skulle pilla på hans leksaker men nu får till och med Lovis testa hans stockar när hon blir lessen =) Lilla sötisen!

Känns som om om det är väldans mycket denna veckan som kommer...

Måndag... Föräldragrupp  
Tisadag... Viktväktarna & Läkartid för Lovis
Onsdag... INGET =)
Torsdag... Me and I party, Ellioth fotas på dagis. 
Fredag... Sjukgymnasten med min rygg, samtidigt som Roger ska till sjukgymnasten... två barn med =)

Puh det ser ganska svettigt ut =) Förhoppningsvis ska Roger på en anställningsintervju med!!!! Ska bli jätte spännande!!! Sen ska Roger på massage... Ja jag lovar att veckan kommer att flyta på som bara den!

Det är inte bara tjejer som gör iordning sig tillsammans =) Nu står min gubbe i duschen, Henrik står och rakar sig och det snackas och skrattas därinnefrån =) Låter roligt, man får lite flachbacks från när man var yngre och var ute och festade! Förväntningarna på kvällen och lite vin och musik mm. Nu ska de åka tåget strax  och vi ska åka till mamma när Lovisen vaknat...

Mamma vart mycket bättre nu, SKÖNT!! De hade haft riktigt roligt igår på deras heldagsplanering!! Badat i tunna, drukit lite bubbel och sovit på Gekås camping i stugor =) Härligt!!

Nehe nu ropar en liten Ellioth, han vill kolla på Spöket Laban =) Ha det gött!!

Vilket bra kalas det blev!!

Det var riktigt trevligt igår!! Och tänk va lycklig Alvin blev!!! Det var verkligen LYCKA!!

Först kom min pappa...hade paketet i bilen =) Sen kom hela familjen Nelli/Alvarsson =) Alvin tyckte nog att det vart lte si så där att han inte fått något paket alls på dagen... "Det känns inte riktigt som min födelsedag när jag inte fått ett paket..." Hade han sagt till Robban ;)

Men de kom in med äpplepajer, kladdkaka, vaniljsås, grädde & glass... MUMS!! Sen samlades vi i vardagsrummet och Roger gick ut och hämtade paketet... Sen fick han kortet och sen paketet...



Nu öppnas det paket, väldans försiktigt!! Va häftigt det var när han fattade vad det var!!



Äntligen ute ur pappret!



Kolla in vilken fin trettonåring vi har!! Måste ju visa upp det skitsnygga datorn!!! Tack alla sa han och gav oss alla varsin kram!!



Första testet!!



Sen kom Rikard och Jeanette med kids, de hade ed sig två paket... Han hade nästan inte tid att öppna =) Satt vid datorn kanske... Men han blev jätte glad, en lampa och ett datorbord!! Det skulle sättas upp på en gång!!

Sen kom Farmor och Roffe med en mus!!! Nu vart det fulländat!!!

Vi åt världens godaste soppa, gulaschsoppa, hembakat bröd och allt de goda som Sofie hade med sig! Sen var alla proppmätta =)

Det var jätte roligt, roligt att alla tyckte om mitt goda bröd... fniss...

Sen satt vi i soffan och snackade och kollade på tv och mös!! Jag satte mig brevid Alvin och frågade om han vart glad nu för sitt paket.... "Jaaa det känns nästan som om jag drömmer... tänk att jag fått en dator, min alldeles egna!!!" Det finns nog inget roligare än att se lyckan i ens unges ögon!!

Lovis skrek halva kvällen, feber och vad jag troor ont i öronen.... Hon hade såå svårt att slappna av men efter att jag bärt henne länge somnade hon i min famn... Sen har hon vaknat och skrikit 511 gånger i natt. Men nu när vi vaknade vid 8 så vart hon nästan feberfri, nu somnade hon vid bröstet... Hm vet inte hur jag ska göra med henne idag...

Ellioth hade med hög feber...men han hade vilat hela dagen så han hade nog sparat alla krafter till att orka på kvällen... Han lekte och lekte och lekte och hade jätte roligt!! Det var skönt att se! Sen såg rummet ut därefter... Tur att jag har Emmy som hjälpte till att städa upp allt!! Tillslut somnade han och sov nästan hela natten... kom in till oss nogon gång vid 4... Vaknade feberfri i dag =) Hm vi får se... Nu vill han ha frukost så vi får väl se hur det går!!

Alvin e med vaken, ligger i sin säng och kollar på filmm på sin dator =)) Med ett brett leende!!

Rengar ute och jag hade verkligen tänkt att gå ut och gå!! Lite egentid vill jag ha!!!

Ha en bra dag!!

GRATTIS VÅR ÄLSKADE ALVIN 13 ÅR!!!

"Det är ingen vanlig dag för det är Alvins födelsedag!" HURRA HURRA HURRA HUUUUURRRRAAAA!!!!!!!!!!!!!

Tänka sig att idag fyller vår goa kille 13 år!! Han är tonåring! Vi ska ha lite kalas för honom idag =) Ska blå såå roligt!!



Här har vi en liten Alvin när han badar =) Två små gaddar och ett jätte smile =)

Så idag är det fullt ös... Jag ska baka bröd till i kväll, laga gulaschsoppa, städa lite, tvätta lite & försöka gå ut med Zelman... Hm undra om man kan förlänga dygnets timmar lite =)

Sen har vi två små sjuklingar IGEN!!! Det kom pang igårkväll... 39,4 i feber på båda typ så det blir alvedon & ipren, mina bästa vänner... Kan ju inte ställa in kalaset heller då blir Alvin världens mest besvikna unge och det känns inte rätt heller... Jobbigt för de små trollen men vi får göra det bästa av det så blir det säkert bra!

Igår vart vi, jag och Nett!! Vi hade såå mysigt, precis vad jag behövde!! Käkade köttbulletallrik för 16 spänn =) MMM den va god =) Vi köpte två små expidit hyllor i svart/brun med 6 korgar Det blev såå fint i hallen! Nu får vi plats med alla vinter grejjer!!! Känns jätte skönt!! Får läågga in en bild o visa sen men nu sitter det två sm varma troll i min famn och jag fingerklinkar fram detta =) Inte lätt när båda vill va hos mamma... Roger, stackarn har legat inne hos Ellioht halva natten, dubbelvikt... '''jag har vart uppe med Lovis 511 gånger...

Nehe nu blir det frukost så jag kommer igång med allt som ska göras!! ha det göttigt!! 

Nja det funkar...

Jaha jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Det mesta har faktiskt vart bra idag! Ellioth och jag låg i soffan och kollade på Emil! Vi hade jätte mysigt! Han har vart oerhört redig och hjälpt mig att städa idag =) Konkade på soffkuddar så jag kunde damsuga, plockade in alla leksaker så jag kunde damsuga golvet... Han kan verkligen om han vill!!! Sen vart det middag, han åt och åt och åt, tre biffar =) "Dom va väldans goda mamma" sa han med hela munnen full.

Vi åkte in till stan och gjorde några sista ärenden unför helgen =) Ska bli såå roligt!! Var inne och kollade på EM... soffan kommer nästa vecka =) me like!! Nu längtar jag väldans mycket! Känner att vi behöver lite positiv energi.

Sen blev det kaffe hos Nett =) En sväng till till EM, jag och Nett! Hua va fel de gjort med vår betalning till soffan... Trött blev man men nu e det fixat och klart så nu kan den komma =)

Trötta var vi hela familjen och hen och äta kvällsmat... En liten som skrek för hon vart såå hungrig, en miniman som bara skrek för jag vet inte, inte han heller... Bråk blev det men det gick över och mat fick han med och sen sova... Han var bara såå trött och sov nog innan jag han ut ur rummet den lille nissen. Har vart inne och tittat till honom ett par gånger och han sover sött! Lillasyster sover med sött nu i sin säng! Det tog ett attans tag och vi har lekt en massa så hon skulle bli trött!

Roger e ute på turne=) hos sin mamma & Roffe. Dricker kaffe och tjötar lite! De kommer med hit på fredag såklart! Vi blir en del på fredag... 16 st så det räcker och blir över! Känns roligt men MÅNGA!!! har ju inte ens sittplatser till alla =( Tänk om jag hade fått hemmin soffa tills dess... Men icke så nicke... Ne finns det hjärterum finns det stjärterum! Nu e vi bara de allra närmaste och det räcker fullt och klart men tänk förr var vi hela tjocka släkten på alla kalas, det funkade ju inte!

Känner mig alldeles dödstrött nu, ska strax knyta mig. Fattar inte att det magic klockslaget stämmer varje kväll just nu... kl 22 e jag dödstrött och går och lägger mig. E säkert den mest tråkiga just nu. Men jag orkar bara inte, har ingen lust alls... Nu har jag satt i mig världes största kopp kaffe med men undrans om det hjälper?? Förr kunde jag minsanninte dricka kaffe på kvällen men nuu e det inga problem, jag somnar ändå. Sen e det ju annat på natten, soringer uppe mellan två sängar flera gånger per natt så det e klart att man blir ju trött! Men det e inte roligt!

Nu kom min gubbe hem, ska vara lite social med honom innan ögonlocken går igen =) natti natti

Festa med popcorn =)

Tänk att popcorn kan vara såå gott och såå festligt, en viktväktares bästa vän =) Idag gick det helt fantasiskt bra!! -2,2 kg =)) Känns såå fantastiskt, nu har det äntligen vänt!!! Nu är det sammanlagt 8,3 kg!! Inte illa pinkat, trodde jag ALDRIG när jag började i somras med mina kompisar! Men banne mig så funka det, lite upp och ner men det är väl så det funkar antar jag!

Nu sitter jag och Ellioth och äter popcorn och kollar på IDOL! Vi har jätte mysigt =) Han e aldeles överlycklig och e väldans nyfiken på vad jag gör... "Vad gör du mamma, vem vän skriver du med?" Lille sötisen! Idag har han vart på dagis, bakat och haft jätte roligt! Det var föräldrafika när jag hämtade honom och det e alltid mysigt! Han var såå stolt för de fina chokladbollarna de gjort med färglatt strössel =) Han och Söderberg hade lekt en massa! Härligt att det gått bra, hoppas att han får vara frisk nu så han kommer in i det och finner tryggheten på den stora avdelningen! Lovis ligger på golvet och ålar runt, smakar på det mesta... Hon e verkligen överallt, man får ha megakoll på henne... Storebror med! Han har kommit i i någon period i hans liv där det händer megamycket. Vet inte vad det beror på eller inte beror på... Han bet Lovis igår i handen när vi var på stan =( Hon blev jätte lessen och det gjorde verkligen ONT! Jag blev asarg och satte han i vagnen och bar Lovis! Förgrymmade unge, säger jag då =) Jaja nu e det över och han har haft jätte ångest. Nu leker de tillsammans och Lovis blir jätte glad så fort han kommer fram till henne så jag hoppas att det inte sitter i.

Idag gick kosan till Gekås med Lovis, Jen och Milo =) Jätte mysigt! Vi shoppade, lunchade och snackade massa tjejsnack =) Alltid jätte roligt! Jag inhandlade lite shampo mm, en overall till Lovis, en pyjamas och en leksak med till henne =) Hm, väldans mycket till hönapöna... Tur att Ellioth blev lyckans ägare till ett eget paraply med Blixten McQueen igår så han inte blir utanför... Hm, tror egentligen inte på minimetersrättvisa men det får ju liksom inte skilja hur mycket som helst heller. Vist barnen får det dom behöver och lite därtill så jag tror inte att de lider av brist på saker. Inte på kärlek heller =)

Ellioth har vart hos Nett & Rikard medans jag vart på VV och Roger var på föräldramöte med Alvins klass! Han ville knappt följa med hem! Det e ju klart de hade ju haft jättemysigt, han hade hjälpt till att laga mat med Nett =)

Roger sitter ute i köket och dricker kaffe med Dennis, en arbetskollega från tidigare! Trevligt att han tittade förbi! Nu har House börjat... lite drygt, likadant alltid och man vet ju nästan vad som ska hända... I alla fall att han alltid reder ut det. Gillar visserligen lyckliga slut men det behölver ju nödvändigtvis inte gå till överdrift heller... livet e inte så.

Ne Zelma väntar på mig, ligger i soffan brevid och sneglar på mig med ett öga och VÄNTAR =) Stackarn hon vill ut... det vill inte jag men så e det ju när man har hund, bara att dra på sig kläderna och ta ett kortis varv så hon får gjort det hon behöver... Sov gott!!

Då var valet över...

Hm, känns lite vemodigt idag måste jag säga när man läser i tidningen... Valresultatet var inte vad jag hade hoppats på alls och det känns lite knepigt faktiskt! Hur blir det nu?? Kommer det att forstätta som det varit elelr blir det ännu sämre?? Hur kommer det att bli nu när SD har brutit sig in i riksdagen?? Är det verkligen vad man vill??  Är det en politik man vill att ens barn ska växa in i?? Tydligen finns det de som vill det?? Jag tänker inte bara på mig själv här och nu, vi har faktiskt barn som ska växa upp i vårt samhälle, vår framtid!!

Nej man ska väl kanske inte bara vara negativ heller... Vi har ju överlevt dessa fyra åren så edt kommer säkert att gå bra nästa fyra med...

Jaha nu sitter vi uppkrupna i soffan och läser tidningen, dricker morgonkaffet och kollar på Blixten McQueen... Ovanliget =) Ellioth ropade på mig kl 7, så jag smög upp och in till honom, hua va kallt det  var... "Brrrr mamma fryser" sa jag och kröp ner under hans täcke. "Jag kan värma dig för jag e varm mamma" säger han och kramar mig och ler med hela ansiktet! Underbara unge! Vi ligger och läser massa böcker fram till 8 i hans säng, då vakande hans lillasyster... En ganska mysig morgon!! Och vet ni vad?? Det regnar INTE =)

Ska äta frukost nu alldeles strax sen ska jag ut och gå med Zelman =)  Hela familjen är hemma idag, planeringsdag... å får man göra det bästa av dagen! Sofie och Herman kommer och leker nu på förmiddagen!! Ha en go dag!!

Äpplepaj & vaniljsås =)

Vilken höstdag det vart idag, riktigt mysigt faktiskt! Vi har vart och druckit kaffe på Nygatan och pratat om Alvins födelsedag på fredag =) Trevligt! Ska bli jätte roligt!

Vi har gjort vår plikt och vart och röstat... Hoppas nu att det gjorde skillnad!!! Känns väldans högtidligt på något sätt, pirrigt, viktigt!! Det är ju faktiskt oerhört viktigt att vara delaktig, det är vårt inflytande!

Jörgen och Marie med barn vart ute en sväng, de lånade Patriks lille bil... Jörgen kvaddade deras idag... Fy farao vilken röta han hade egentligen, kunde ju gått himla illa egentligen!! Men han är hemma och mår bra =) SKÖNT!

Mormor & morfar kom ut och hämtade deras bil, då stog maten på spisen så de åt med oss! Trevligt!! Alltid roligt när man kan ge tillbaka lite och alltid roligt att träffas! Ellioth blev överlycklig och kröp upp i soffan och läste bok med mormor. Lovis satt gärna på morfars arm och de går runt och myser och pratar! Det är lycka!!

Vi lyxade till kvällsmaten idag =) Äppelpaj med vaniljsås =) Elleth hjälpte till i köket, han åt mest skruttar och hjälpte till att lägga på pajen på äpplena... Han är för söt när det spritter i hela kroppen och han vill såå mycket på en gång och tycker att det är såå roligt! Det blev riktigt gott, näsaäpplen var det med =) Finns inga godare att göra paj på!! När vi var klara var Ellioth så trött att det var bara att ta på pyjamas och borta tänderna, han är såå duktig när vi borstar tänderna!! Sen var det raketfart in i sängen, han somnade på fem röda!!

Lovis har sovit sen sex...somnade i vagnen och nu väkte jag henne... Hon lär vara vaken till midnatt =) Varför ska mamma och pappa få lite egentid?? Nehe!! Nu sitter vi i soffan o kollar på ensam mamma söker... Lovis undersöker videon i minsta detalj... Hm kommer hon med bli en meckarnissa??


God morgon!

Sitter och myser i soffan med Lovis =) Vi har vart uppe sen 7 idag, helt otroligt att hon sov ända sen halv 9 igår... Vist hon har småvaknat ett par gånger under natten men det e ju inget att klaga på =) Nu totrerar hon Ellioths apa i mitt knä, nyäten med hicka och jätte nöjd!! Jag har däremot inte sovit bra alls, Ellioth kom in till oss vid tre och sen var det omöjligt att somna om ordentligt, klarvaken varvat med att nästan somna, då vakna ett napptroll=)

Ja undrans vad vädret bjuder på idag, det har regnat hittils... Vi ska ju gå o rösta idag! Blir nog nu på förmiddagen, så e det gjort! Sen kan man ju bara hoppas!!

Ne nu är det någon som gör mammajobb, då får vi fixa det och en kanna kaffe blir bra innan resten av familjen vaknar! Ha en bra dag!! 

Åh nu funkar det!!! I like =)

Fundera aldrig på att instalera explorer 9 beta versionen!!!! Den ballar ur hela datorn och inget fungerar som det ska!! Å såå trött jag vart på min gubbe...men nu med hjälp av min pappa så funkar det igen!! Nu blir det hårda restriktioner över vad som ska göras på den här himla datorn!!!

Jaha vad händer annars då?? Ja det e bara Mallorca i huvudet... LÄNGTAR!! Vet att det e ju himla långt kvar men i alla fall =)

Nehe lördag... Roger gick o mecka bil med Rikard... Maten e klar sen igår... Tvätten e fixad... Vad 17 ska hon göra?? Ingen bil så jag kan inte ta mig någonstans för man sätter inte en unge i vagnen och går i detta REGN heller!! Tänk om jag kunne finna lite energi och städa då??

Skäller och skäller gör jag hela tiden... har någ blivit smittad av ett elakt virus som heter monstermamman... Undrans vad det finns för botemedel för detta virus?? Känner mig som världens hemskaste och känns som om man inte ens kan prata normalt utan att skälla... Vad ska man göra med dessa barn och deras mammor?? Papporna e ganska likadana fast de får inte så ont i pappahjärtat som mammorna får... Nehe nu får jag nog ta mig i kragen och ta mig upp ur soffan (framför datorn) och ta tag i mitt liv, ta på Lovis och Ellioth lite kläder och hitta på något med mina barn!

Nu ringde telefonen!! Ha det gött!!

Fy farao va jag e sur....

Det är verkligen inte roligt längre, inte när det krånglar...

Är det någon som vet hur man ändrar tillbaka redigerare??? Så det funkar som vanligt??
Ha en bra dag!

Mallorca here we come =)

Min blogg e helt muppig!!! Fattar inte vad som e fel!!! Kan inte skriva som vanligt... Måste ändra redigerare, fattar inte varför... Har snurrat runt i hela bloggen, inställningar och överallt... Roger har ändrat webbläsare, men undrans om det verkligen kan ha med det hela att göra... Känns skit irriterande, kan inte sätta in bilder eller ändra texten.. =( Purken!!

Men nu till något mycket skojjigare =) Idag har vi äntligen beställt en resa till Mallorca =) Nu e det liksom verklighet!! Ska bli såå skönt att komma iväg hela familjen och mormor & morfar! Två hela veckor ska vi vara iväg!! Nu gäller det att spara, spara pch spara... Nu gäller det att prioritera... Hejje jösses vad det låter bra... Men man får bara tänka på hur gött vi ska ha de!!

Har vart full rulle idag med som alla andra dagar... Fattar inte hur man får det att gå ihop alltid. Idag har tvättkorgen krymt... Jag har nog tvättat fem maskiner, den har gått hela dagen... Sen har det lagats kålpudding i ett rasande tempo... In i duschen och mormor kom, samtidigt som Kenneth och Roffe... Blev lite mycket på en gång. Sen kollade vi lite på ving, fritidsresor och jämförde. Ving vann med hästlängder både i hotell och pris... Tjejen på resia vart jätte trevlig och det var fixat på ett kick!! Så den 20 maj åker vi! Efter stan blev det en kaffe hos Nett innan mormor &morfar kom ut och vi åt tacos tillsammans =) Mums! Trötta åkte mormor & morfar hem och jag skulle ut med en ännig hund... Men då vart det något vajsing med en pappa och en liten Ellioth som hoppade vi datorn så han fick inte vara med... (samtidigt pratar jag med Carro på telefon)Han kommer lessen till mig och ska krypa upp i mitt knä samtidigt e han asförbannad, lessen och biter mig i överarmen... Åh va det gjorde megaont och jag skäller till på han så Carro stackarn blev la nästan döv... Då springer han i väg ut i hallaen och skriker öronbedövande "förgrymmande unge" Undrans vilken film han kollar mest på just nu... Kan det vara Emil... Hm han e riktigt arg så det e bara attlägga på med Carro ( vi får höras imorgon)... Sen får jag ta Ellioth... Han e jätte lessen, arg och alldeles förtvivlad... Stackars liten! Min arm blöder och han blir jätte lessen och säger förlåt tusen gånger och börjar nästan hyperventilera igen... Nu har det hännt flera gånger och jag tycker dete såå obehagligt! Tycker såå synd om honom och jag ser att det e verkligen på allvar, han jävlas inte! Men jag sitter och kramar honom hårt, länge och vaggar honom tills han e lugn. Zelma väntar inte såå tålmodigt... Stoppar om Ellioth och lämnar en ganska lessen Lovis och en ganska frustrerad pappa... Men hunden måste ut... jag går snabbt runt bransstationen och kommer hem till en Ellioth som e som en visp och en gnällig Lovis... Jaha det kunde jag ju väntat... Men vi gjorde lite popcorn och kollade på IDOL!! Nu sover båda två i sina sängar och det verkar vara lugnt nu i alla fall... Hoppas han kan sova inatt utan mardrömmar! Kännerigen denna underbara trottsålder från en liten storebror som var vilding när han var liten med ett humör av en annan värld... Hm den världen har Ellioth med och lillasyster med... Fast tre undrebara gulliganer e det och tur att vi har dem!!

Läste en dödsanons i tidningen idag... Blev alldeles kall... Alldeles hemskt!! En klasskompis till mig på gymnasiet har förlorat en lite gosse, Adam... Sänder er tusen styrkekramar och beklagar oerhört!! Tänker på er såå!! Ändå har man inte träffats på många år och vi var inte jätte nära vänner men man känner såå med dessa föräldrar och man börjar ju tänka på vad det är som de förlorat! Vi har tre sådana underbara ungar som vi älskar såå oerhört mycket!! Tänk om man skulle förlora någon av dem... Hemskt!!

Började kolla på Criminal minds... nu e det snart slut och jag har inte sett någonting... Bloggen liksom tog upp all min tid, fast rätt skönt att bara får vara själv en stund... hoppas att det funkar att publicera sen =) Ska försöka sitta uppe lite till och kolla på tv, har lagt mig mega tidigt ett tag nu, e jätte trött och får inte sova på natten heller för två små troll... Ja ja man kan ju sova när man bllir gammal... Ha det gött!!


Makaroner & hotdogs...

Nu har vi ätit mat jag & Ellioth... Kanske inte det bästa alternativet ur viktväktarsynpunkt =( Men orka när det bara e han och jag. Nu mätte jag makaroner och allt... Hoppas att det ska ge resultat denna veckan!! Känns som om allt kretsar kring mat, promenader, barn, gubbe, bil... vart e bara jag??

E såå sugen på att fixa i hallen men... PENAGR... Är en förutsättning =) En annan dag =) Får drömma, planera och filura på vad man kan tänkas vilja ha!!

Nu väntar vi på att Lovis ska vakna!! Ellioth och jag ska gunga på lekplatsen!!! Ha det gött!!

Nu e bilen på verkstad...

Jaha nu e vår bil inlämnad på verkstad, Ellioth hade mycket seperationsångest... Vi får åka Audi-bil och det funkar mycket bra faktiskt! Den e ganska go att köra och fräch och den funkar!! Vi räknar med att den är borta i alla fall en vecka så det e bara att vänja sig!

Det gar vart fullt ös hela dagen, Hajen, Volvo ett besök hos mamma och pappa nu på kvällen med kvällsmat, pizza och sallad =) Tack, det var jätte mysigt sådär mitt i veckan =)

Nu e vi såå trötta, miniman är fortfarande inte bra... Febern e nästan bort och envisheten börjar komma tillbaka men det är väldans GNÄLLIGT... Precis som om det inte ge med sig! Helt otroligts segt, vi e lika sega vi vuxna... Lite småont i halsen, huvudvärk och mega trötta... Lovis har nog nya tänder på G... Hennes blöjor luktar inte hallon precis, hur surt som helst! Hua! Alvin verkar i alla fall rätt piggelin, han har sprungit skoljoggen idag!! Tagit hem engelska läxan och sitter nu och leker med Lovis som övar sin stämma... Hon skriker HELA TIDEN!! Vi blir döva på kuppen! Ellioth sussar gott och jag hade verkligen hoppats att Lovis skulle sovit nu med men hon somnade när vi passerade Econ pac... Kul nästan jämt!! POWER NAP =)

Annars har det bara blivit en skogspromenad idag, i regnet... Hur tråkigt som helst! Vill ju ha en fin höst!!

Antar att det är precis som det ska vara i en barnfamilj =) Sov gött!! Natti natti!

En ny liten nisse...

Nu har det kommit en ny liten nisse till min samling =)



Måste säga att jag e ganska nöjd med den här =) Övning ger färdighet!!! Nu fattas bara näsorna...



Skam den som ger sig... Den till höger var den första tomten (en aning sne =)) Sen gjorde jag den till vänster och den blev bra mycket bättre!!

Så nu har jag massa små ideer om vad man kan göra med dessa små underbara nissar!! Ja jag vet att det e bara september... Men om man ska hinna klart till jul så får man ju liksom börja nu... Samma med Lovis julkalender... e nog snart sugen på den =)


Så nu till viktvaktarna igår... Ne det gickk inte alls bra... +0,3 IGEN!!! Ändå har jag gått ner i amniing och allt... En platå sa hon och att jag nu måste mäta  allt och väga =( Låter lite strävigt men jag måste ju!! Jag e INTE klar ännu och det har ju funkat hela tiden innan så det gäller bara att inte ge upp!! TÅLAMOD Cissi!! Det e INTE direkt mitt mellannamn men ja det e ju aldrig för sent att börja...

Nu ska jag förflytta mig ut till köket och smaska i mig lite frukost =) Sen väntar min fyrbenta vovve på en promenad!!!

Ha en bra dag =)


Såå rädd...

Idag vart det mycket läskigt när vi skulle äta kvällsmat... Det gick runt en brandman i området för att kolla så att folks brandvarnare fungerar, fråga vad man hade för något osv... De brukar göra det ett par gånger om året.

Bruder, MAN TGA, brandbil, 1:16 

Det här kanske kan vara en bra julklapp??


Ellioth fick ren och skär panik... Han blev alldeles livrädd och skakade i hela kroppen och började hyperventilera flera gånger... Det var bara att hålla om honom i famnen och säga att det var absolut ingen fara... Att brandmannen är snäll och ska bara kolla om allas brandvarnare fungerar. Men han ville inte lyssna, var helt i sin egen bubbla och sa att brandmannen skulle ta allt vårt vatten och att det brann någonstans... Han vart jätte rädd att barndbilen var utanför. Stackarn det tog nästan en hel timme att få honom lugn igen... Hur i all världen har han blivis såå rädd?? Vad har hänt?? Jag vet att han inte såg brandmännen när Lovis blev sjuk... Sen har vi vart på besök på brandstationen och hans dagis ligger granne med brandstationen...

Vi försökte i alla fall äta klart vår mat sen fixades det med disken, allt för att avleda hoonom att tänka på annat... Vi fixade pyjamas och fixade myspys i hans säng så vi kunde läsa hans nya Ap-bok. Det tyckte han var mysigt! Sen ville han ha pappa jämte sig tills han somnade och det gjorde han helt slut på mindre än 5 minuter...

Mamma & pappas lilla älskling så rädd han blev... Hur ska man göra?? Vad kan man göra?? Har märkt tendenser till denna rädsla innan för andra saker. När man blir arg på honom blir han nästan likadan... Nu när han är inne i denna underbara trottsålder så som han är har vi provat olika metoder för att få honom att lyssna... Men det har inte fungerat så det enda som verkligen känns rätt är nog så som vi har gjort innan.. Bekräfta, trösta, vara nära...

Nu sover han gott i sin säng i alla fall och det gör hans lillasyster med, helt otroligt!! Den stora har förhoppningsvis släckt och sover med... Eller?? Ja det verkar vara helt lugn!!

Tror att jag med ska knyta mig... e jätte trött... Ont i ögat och känner mig typ överkörd eller nåt =( Roger e inte heller fit for fight... Ja hela familjen Stehnson e inge bra... Natti natti och sov så gott!! 


Tomtenisse...

Hm det skulle bli en sån där fin tomtenisse som mönstret visar... Jag får nog öva lite till =)
Fast den e ganska söt, man ser ju vad det ska vara i alla fall... Får bara lära mig att virka lika fårt hela tiden...

"Åh mamma får jag en sån tomte??" frågade min lille sjukling! Klart han ska få =)

Den lille tomtenissen blev så här...



Hittade mönstret på : http://elsasdesign.blogspot.com/2008/11/ett-mnster-till-liten-virkad-tomte-att.html


Tack för igår =)

Sicken trevlig kväll det blev igår!!! Vi hade jätte mysigt!! Alldeles föör länge sen, som man alltid säger och en himla tur att det blev av!! Vi har ju bara sagt det i tja... 1 och ett halvt år nu kanske... Ja bättre sent än aldrig =)




Vilken vacker bukett, passar alldeles utmärkt på köksbordet =)




Snacka om häftiga ljusstakar, kommer att passa perfekt på vårt nya fyrkantiga soffbord när det kommer!!!




Här är det tunga ekipaget.... Ellioth har lekt oavbrutet sen han gick upp... Han har knappt tid att äta frukost så jag kör in en mackbit emellanåt, lastbilen behöver ju lite timmer =))

En underbar bukett blommor med rosor och liljor =) Två jätte häftiga ljusstakar och en super cool timmerlastbil till Ellioth!! Han e överlycklig för den! Det första han sa i morse när han vaknade

"Mamma jag får leka med lastbilen" och ett jätte leende!!

Tack Siv & Jörgen, det var alldeles för mycket!

Maten blev kanon god, INGEN viktväktarmat om man säger så... Men nu vart det gjort och tja jag höll mig med god marginal innom mina festbonus i alla fall!! Ska bli en runda snart med och det ska bli jätte skönt, satte ut en soppåse innan och det var faktiskt riktigt skönt ute!! Lovis vaknade naturligtvis halv 7... Fixa flaska, pumpa ut... Sen var klockan halv 8 och då vaknade Ellioth så då var det liskom bara att ranta upp... Fixa disken som vi inte orkade igår (blev lite sent, nästan 2 var klockan...) efter lite lek somnade Lovis om och jag och Ellioth mysäter frukost framför tv:n =) Får man ju egentligen inte göra... men ibland är regler till för att brytas... Roger sover som en av Ellioths timmerstockar i sovrummet, hörs ända ut till vardagsrummet trotts att bollibompa e på...

Nu har Zelma hittat ut till oss och sitter under bordet och väntar på sin frukost så jag får nog ta och fixa det =) Ha en himla god söndag!!



Det var inte såå höstigt..

Det var egentlligen gansk varmt ute... Eller varmt för en tröja och regnjacka i alla fall =) Men attans så gött med en promenad i alla fall så fick man laddat batterierna =) Nu leker Ellioth med tågbanan och tittar på Emil i Lönneberga =) Han e för söt...

Han kör tåget som bara ramlar ner..."Nej lägg av med dig" säger han, lagar och fortsätter köra. Tar en pause tittar lite på Emil... backar tåget... "Neeej", nu rasar det IGEN! Han ger upp och sätter sig i soffan bakom mig och tankar lite mamma och tittar på Emil... Emellanåt hostas det en massa... Har har börjat snörvla en hel del och det hostas nästan hela tiden... Puh, ska det börjas nu med baskelusker redan....

Lovis ligger på mage på golvet och tar sig fram som en liten mask... drar i hop sig och puttar ut... Hi hi det ser ganska skojjigt ut... Leksakerna ä väldans smaskiga och man provar flera stycken på samma gång =)

Måste säga att det e ganskans bra med min gubbe idag... Verkar ha gjort lite nytta i alla fall den där kortisonsprutan... nr.2 =) Ögonen e piggare =) Hoppas att det är på rätt väg!!! Puss på dig!!

Nu ska jag ge Lovisen lite frukost, gröt. Sen ska jag hoppa in i en dusch... städa lite och mysa lite =)


Busväder...

Lördag och fullt ruskväder... Inte precis det man önskar! Hösten är verkligen på intågande både vad det gäller blåst och regn... Ska verkligen det vara slut på solen redan?? Jag hade beställt sol hela september i slla fall!!! Men vem lyssnar på det då?? Ja ja det blir strax en runda runt strängen bara Roger vaknar så. Han hade jätte svårt att somna igår och satt uppe halva natten så han behöver nog sova ett tag nu på morgonen istället. Jag somnade bums igår, somnade till och med i soffan... Det händer ALDRIG ju, måste vart helt slut! Hade världens bråk igår med vår underbara treåring... flera gånger faktiskt... INTE ROLIGT ALLS! Han hade slängt ut alla leksaker i sitt rum, det enda som inte låg i högen var hasn böcker. Mitt i allt står han så flera grejje går sönder och vägrar fullkomligt att städa och bara fjantar sig... Typiskt treårstrotts hela tiden och det är såå tråkigt! Mitt tålamod försvinner på studs och hornen växer ut! Känner mig såm världens monstermamma... Helt sanslöst va tråkigt! Egentligen vill jag inte vara såå tråkig men det liksom bara blir. Fast det e kanske inte så konstigt egentligen, man orkar ju inte hur mycket som helst heller...

Igår var Jörgen, Marie, Edwin & Alva här och Jeanette & Janice, vi smaskade på Herrgårdskyckling och drack ett glas vin =) Det var inte alls fel en fredagkväll!! Lovis nöjde sig med flaska och somnade tillslut gott, ända till halv 7 imorsse sussade hon!!

Elliot vaknade nu och slog de stora bruna och la huvudet på sne och frågade om han fick se på Lotta!! Lilla godingen, det e klart han får! Jag tycker att det är väldans roligt att han gillar Astrid Lindgrens filmer för de är allt lite roligt att titta på för egen del med! Mycket roligare än att tilla på pokemon och spindelmannen =) Jag hoppas verkligen på en bättre dag idag och att vi kanske ha lite mysigt jag och Ellioth =) Spela spel och läsa böcker kanske =) Det e han ju inte sen att haka på!!

Men lite städning och fixande måste det bli med! Vi ska ha gäster ikväll, mamma, pappa, Siv & Jörgen kommer hit! Jag leatade upp ett jätte mumsigt recept på tasteline...

http://www.tasteline.com/Recept/Inbakad_flaskfile_2

Låter jätte gott i alla fall så det får det bli!! Ska bli mycket trevligt i kväll!!

Nu sover lillhöna i vagnen så då får man ju passa på att vara med Ellioth!! Ha en bra dag!!



Nya hjul =)

Tänk er ens man komma hem med lysande ögon, som ett barn på hjulafton =)

Roger ringde "Kom ut nu" Lyckan var total.... Nu älskar du mig väl =)       
               
                                                                           "Klart jag gör!! "

Bilen var jätte fin!! Han har gjort ett jätte bra val!!!


Före (vinerhjulen)...






Efter...




Det blev ju jätte bra!!



Tur att det finns försäkringsbolag... Surt att det måste finnas en självrisk oxå... Särskillt när man inte gjort det själ =(
Men men nu äntligen sitter de nya hjulen på bolen! Vi är jätte nöjda och glada att det kommit så vi slipper köra runt på vinterhjulen som inte e så himla bra att köra med nu... Roger kollade upp att de var mycket längre bromsträcka på dem vid detta väglaget än vinterväglag.. Helt sjukt!!

Idag har vi vart och hälsat på mormor på hennes jobb... Så här roligt hade vi =)



Lovis gungar... Hon tyckte att det var jätte roligt!!




Ellioth tyckte att deras rutchkana var spännande!!




Sen måste brossan bara ta lite fart på lillasyster =)

Det var roligt att leka på deras lekplats och Emmy tyckte det var roligt att träffa hennes förskollärare som hon hade när hon gick där...


Min höna sov, gott med... tills nu! Jaha du nu e vi uppe länge... Minimannen sover helt utmattad... Han var INTE rolig alls nu ikv'll innan Roger kom hem... Längtade efter pappa, trött och en mycket trött Lovis, skrek som tusan... En hungrig mamma, två hungiga barn och en deadline på läggdags så blir det inte roligt... Men pappan kom hem och vi åt och la barn... Nu pustas det ut i soffan framför IDOL med kaffekoppen i handen och en liten sessa i knät...


Kan livet bli bättre?? Ne faktiskt inte, världens undebaraste gubbe och världens underbaraste gulliganer=)

Natti natti!!

Me & I party =)

Nu har jag tagit mig i kragen och bokat ett me&i party... torsdagen den 30 september kl 10:00 bidde det =) Ska bli jätte roligt!! Var inne och kollade på Cecilia Blankens kollektion och vist fanns det lite som tilltalade en =)


minitunic with puggy

Tänkans va fin Lovis kommer att bli i de här kläderna!!! Kul med lite färg =)
tunika 240 kr och scarfen för 75 kr... Inte såå farligt heller...



Åh vilken segis dag det blivit med... har vart ute och gått med Nett medans Lovis sov förmiddag... Sen hamnade vi på soffan med en kopp kaffe och tja nu sitter jag liksom kvar här... Vet inte alls hur i all världen jag ska komma upp! Vet inte alls vad som kan locka mig upp heller eller vad jag känner för att göra. Maten e klar och står i kylskåpet sen igår, helt toppen en dag som denna! Ellioth e på dagis till 14 och kan känna att det har man ju inte utnyttja precis. Fast å andra sidan kanske det vart så att det vart en himla massa den sista tiden så man kanske behöver vila lite med. Åh va tråkigt det lät! Egentligen vill jag hitta på något men min plånbok e supertom så det finns liksom inte så mycket som man kan hitta på heller. Skulle vilja åka till IKEA, GeKås... Eller nåt men då fattas det ju något  -PENGAR!!  Detta ständiga problem som man hela tiden e såå beroende av vad man än ska göra eller inte göra... E såå trött på det!!!

Va tyst här e... konstigt att Ellith inte e hemma, det e liksom megatomt!! Ingen som skuttar, sringer runt och gapar & skriker... TYST!!! Hm konstigt!

Zelma ligger totalt utslagen i soffan och snarkar... Ja högt med =) Yänk att hon ble såå trött av en promenad??

Roger ligger med utslagen, på golvet för att underhålla vå dotter som inte e fullt så utslagen =) Hon kämpar runt som en tok och ligger inte där man la henne=) .... Ne nu spy hon med... skriver mer ikväll...

Har gått mycket bra idag!!

Vilken bra dag det vart idag! Jag har tvättat, städat lite, handlat, promenerat runt strängen... Var i väg och vaccinerade Lovis och det gick jätte bra! Hon grät lite men slutade på en gång när jag tog upp henne... 8095 gram och 68 cm lång var hon min lilla höna pöna...

Emmy har vart här idag efter skolan medans  Nett var med Janice hos tandläkaren. Det va jättemysigt  och Emmy lekte massa med Lovis!! Hon var dödstrött efter klassikern i skola på inlines... Bra jobbat gumman!!! Alvin åkte mycket bra idag med, jag blev såå stolt!! Tyckte så synd om honom på slutet för han hade sån skoskav... Blir nog inget roligt imorgon kan jag tro... Han kommer hem på lördag denna veckan för han ska till ullevi och kolla på något motorevenemang... crossar kanske det var =) Roligt för honom!

Har vart och hälsat på på jobbet en sväng när vi gick från bvc, det var jätte roligt att  träffa dem!! Vi ska gå på bio en fredag kväll, jag Tina och Nina! Vi van ju det när vi motionerade på jobbet =) Ska bli jätte roligt!!

Nu i kväll gick vi ut med Zelma, Nett, Ellioth och Lovis... Vi hittade massa björnbär så vi åt tills det sprutade ur öronen.... Zelma med, hon plockade själv. Helt otrolig var hon!! Så söt när hon länsade buskarna i hennes höjd =))

Nu har vi en liten febrig höna som sover sött i sin säng och en liten Nisse som söver sött i sin =) Jag och Roger har landat framför tv:n och tittar på Efterlyst... Herre gud de måste ju gått halva mitt liv =) Men det är lite roligt och Roger gillar det!! Idol var kanon idag, det jag hann se... Vi åt kvällsmat framför tv:n idag, kokta ägg och mackor, kaffe och yoghurt! Jätte gott! Ellioth var såå trött så det var bara oboyen och ägget som slank ner sen började han strula så då var det bara att borsta tänder och åka i säng... Ingen ide att bråka om en macka då... han somnade på två röda, jag han knappt ut ur rummet så han var dödstrött!

Ne nu vet jag inte mer vad jag ska skriva... börjar bli ganska trött så det ska bli skönt att krypa ner i sängen snart och hoppas på en mycket bättre natt =) Vi behöver det!! Roger har såå fruktansvärt ont idag och det syns... Inte roligt alls... Får försöka massera honom kanske =) Natti natti!!

Nu ska jag testa...

Jag skev om i viktvaktarna idag... Ska testa och se om det faktiskt e såå att jag bara sja äta upp för att amma halvt... Känner att jag verkligen behöver en nystart och idag känns det som en bra dag =) Underbart väder!!


Har innte vart världens underbaraste natt =) Men min gubbe gick upp med Ellioth så jag fick sova ända tills typ nu...  Lovis vaknade typ nu =) Jag har sprungit mellan två sängar mellan halv 3 och 6... mmm v inte glad jag blev när Ellioth satte sin underbara treåriga sida till halv 6... Nepp inte kuligt alls... Men i alla fall så känner jag mig ganska utvilad just nu i alla fall så det blir en bra "nystartsdag"!

Ska strax äta frukost och sen ska jag ut och gå =) Lovis MÅSTE verkligen bada idag eftersom vi ska till bvc kl 13 för vacc... Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag... Men ha en go dag!!


IDOL =)

Nu e det höst och myset i soffan har startat idag... Idol har premiär =) Jätte roligt, jag älskar Idol och följer det med hull o hår... Roger gillar det mest nu i början när alla gör bort sig på audition... Det tycker jag med e kul och sen blir det genast allvar i leken! Så nu sitter vi fastklistrade framför tv:n... Min underbara man har satt på kaffekokaren och serverat vatten och jag fick världen godaste och stärkande kram när jag kom hem!! En mindre lycklig jag kom hem idag från viktväktarna.. +0,2 IGEN.... Fan va jag blir sur och tja motivationen e ju inte på topp precis... Jaha vad e det som blir såå fel då?? Kan det var fikan i helgen... tacos på lördagen, lite nsacks och llite godis... men allt detta skulle ha ingått i min veckobonus och mina propiont... Med risk för att vara gnällig så e det inte kuligt alls! Men vad i hela världen hade jag tänkt, att det skulle gå i ett rakt streck ner såklart... Men det gör det inte, face the fact! Nya tag imorgon!!!!!

Roger e inte alls bra i sin axel... Det har tillkommit problem med den andra armen med... Dålig motorik i handen, värk från nack som strålar ner i armen... Det gör så ont att se den man älskar mest av allt ha såå otroligt ont och att man inte kan göra någonting som hjälper... Nu är det så att hans sjukgymnast inte står högst i kurs på Lomvägen... Ska inte använda mig av alla de ord som jag kan beskriva honom med... de passar inte här! Jag kan inte fatta hur svårt det kan vara arr göra sitt jobb men nu e det så läget e. Roger har fått en tid i nästa vecka hos en tjej som masserar så vi hoppas verkligen att det ska hjälpa honom! Så vad blir karusellen med försäkringsbolag, högkostnadskort... kort sagt vem står för kostnaden?? Vad ska vi göra för att han ska bli bra?? Det e ingen livskvalite som det e nu... hur länge orkar man ha det såå jobbigt??

Ne nu har jag gnällt alldeles föör mycket =) Vi har haft en jätte mysig dag annars, vart hos Jeanette på förmiddagen, föräldragrupp på bibblan, lunch här hemma med mammor och barn =) Jätte roligt!!

Äntligen sover våra barn... Ellioth sover sedan ett par timmar tillbaka i sin säng... Lovis somnde nyss snuttandes... Ho e jätte svår just nu, kan inte slappna av alls, orolig varvande med busig så ma kan inte läsa av henne precis... Vad ska man göra?? Jätte svårt!! Tålamodsprövande i allra högsta grad!!!

Morgondagen bjuder på vaccination av Lovis, den vart flyttad från i dag till i morgon, de var dubbelbokade för ovanlighets skull =) Sen kommer vår lilla Emmy efter skolan medans hennes mamma har ärenden att utföra =) Roligt!! Du e såå välkommen efter skolan, jag väntar på dig =)

Nehe nu ska jag tjöta lite med min gubbe =) Natti natti!




Ellioth själv på dagis!!

Idag har min prins vart på dagis alldeles själv... Idag blev det lämning och det gick faktiskt mycket bra =) När jag frågade hur han haft det berättade han att han hade lekt en massa med Söderberg... och ätit mycket mat mamma". Känns så himla gött!! Tänk att han vart så lessen innan sommaren och så funkar det så bra nu... vist det e bara första dagen men det är en bra känsla i alla fall =) Man ska ju leva på det som E BRA!!!

Idag har det var fullt ös hela dagen... lämnade Ellioth, gick runt strängen med Nett, åkte till stan o kollade fäljar, köpte kalsonger till minimannen sen tog vi en svänga på Hajen oxå... Hungriga som tusan var vi så det blev mackor och kaffe... Lovis fick för första gången äta kallops!! Hm lite skumt men det gick faktiskt mycket bra!! Mamma tyckte att det var himla roligt...



"Hm vad e det jag får nu då?? " Vilken underbar min man kan göra...


Carro, Emil o Amanda och vi gick och hämtade Emma och Ellioth =) Sen vart det lek på lekplatsen här utanför, Sofie och Herman kom förbi de med och tog en kopp kaffe. BArnen var trötta, keliga, kivades, röjde som tusan och jag var dödstrött med... Sen var jag dödshungrig så det enda som fanns i huvudet var MAT!! Fisk och äggsås blev det och det blev såå himla gött... det blir det absolut fler gånger!!! Efter maten blev det badet för Ellioth så han är färdig ocg fixad inför en ny dag på dagis imorgon =) Jag och Lovis åkte in till stan med Jen för att inhansla en ny vagn till Milo =) Den vart jättefin! En Emmaljunga Scooter svart av årets model... Kommer han att gilla! Lovis vart inte på sitt bästa humör, ville helst inte sitta i bilen mer, bara vara upp o leka... Jag och Jen hade planerat att äta GLASS! Men inget varet uppe så det blev lösgodis på Hajen.... nu mår man som man förtjänar... ILLA!!

Hemma igen vart det pyjamas och mys på golvet... Nu dröjjer det inte länge innan vi inte har Lovis alls där vi la na....



Det kryps snart...








Underbara unge, hur söt får man lov att vara?? Hittade brossans napp under tv-bänken... den e lite rolig, stor men god att bita på... 

Nu gosar vi i soffan och snart blir det sängen... Lite trött e man o man ska ju upp imorgon, Ellioth ska ju iväg o jag ska till Jeanette o Wilda innan vi ska vidare till föräldragrupp på bibblan... sen e det vaccination för Lovis, vägning på viktväktarna på kvällen så i morgin e det verkligen full rulle... Men det ska bli roligt!! Natti natti!

Primiärturen i sittvagnen =)

Nu e hon stor min lilla flicka!! Idag bytade jag till sittdelen och Lovis var minst sagt supernöjd!!



Så här lycklig kan man vara när man går på promenad med sin mamma =)



Efter ett tag började man bli lite trött men försökte mamma lägga ner ryggen så blev Lovis jätte purken så då får man sitta på trekvarten och hänga över kanten så man ser lite....

Igår gick hon upp helt i krypställning och har fortsatt idag... ibland fastnar hon på tvären halvt sittande halt krypnde och då blir man iinte glad... Tycker att det går såå himla fort just nu, det händer grejjer varje dag och hon e såå framåt... Men det e mycket roligt med faktiskt =)

Har vart ute i näs hos mormor & morfar och plockat mera goda plommon!! De e såå goda! Vi tog en kopp kaffe och tjötade lite!! Mysigt!

Nu ska jag försöka få min höna att somna...inte det lättaste... Men sov gott!!

En elak liten skalis...

Ja det var det verkligen =( Skalbaggen som stack Sofie i ögat gjorde så att vita i ögat svullnade, varav vätskan och gegget... En liten infektion på det så har vi summan av kardemumman... Ögondroppar med antibiotika, oiller och mera droppar... Hoppas nu att det blir bra!!!

Hemma igen och Herbie är på så nu en vi nöjda och glada =)

Söndag...

Hm inte mega många timmars sömn precis... Vi vart hos Sofie & Robban igår =) Jätte trevligt!! Det var hur länge sen som helst vi ens umgicks =( Tiden bara rusar iväg och man har fullt upp på var sitt håll... Jag o Sofie satt o tjöta halva natten medans Roger o Robban åkte till stan, kom hem vid halv 6 i morse så han lär vara SEG i ordets rätta betydelse idag =) Hm undrans vad man kan sätta han på att göra idag =) Inte mycket antar jag...

Lovis o jag har vart uppe ett tag, hon vart hungrig och nu e hon lite uttråkad tror jag... Ellioth sover fortfarande... Antar att jag får ta o äta lite frukost och väcka min Nisse så han får i sig lite med och ut med doggen... Sofie blev biten i ögat igår av en skalbagge av något slag när hon likade i landet och det blev bara värre o värre o värre igår så jag lovade att köra in henne till primären idag... Det såg verkligen INTE bra ut alls... Det vart svullet och geggigt och rött så det får vi ju fixa idag!!

Nehe nu e Lovis INTE glad på sin bloggande mamma... Ha en bra dag!!


Tvättar Lovis sittdel till vagnen...

Åh vilket slit det var!!! Nu e hon helt slut!! Nu e det gjort i alla fall, jag har tagit det enormt stora steget att ha tvättat sittdelen till vagnen =) Det känns i mammahjärtat det, jobbigt, ångest, SPÄNNANDE, roligt, en ny tid mm mycket blandade känslor.. Jag vill ju inte att det ska gå såå fort som det gör, jag vill hinna njuta av bäbistiden samtidigt som det e såå roligt när hon växer, lär sig nya saker, får tansebissar mm. Egentligen handlar det nog om att jag e livrädd att det här kanske skulle kunna vara sista gången....... FAST JAG E INTE KLAR!! Det känner jag med hela knoppen och kroppen =)


Men i alla fall så e den ren och innan jag slängde den i duschen provsatt Lovis den och hon bara flinade... Så det kommer säkert att bli jätte bra, hon vara som en liten flugskit i den men hon lär ju växa i den... Jag har tänkt att ha hennes fäll i den så det blir myspysigt i den i alla fall... som när Ellioth hade den, alltid filtar och leksaker och fäll... Blir nog jätte bra... Men då kommer jag till problemet sele... Jag kan inte använda den som sitter för den kommer att vara under fällen =) Den e så konstig i alla fall så det gör ju inget... Ellioth hade ALDRIG sele, men alla barn e ju inte som han och hans syster verkar ju vara allt han inte är såå det kommer säkert att behövas en sele... Får helt enkelt köpa det nästa löning...  Jag vet att jag fick en blå av Sofie när Ellioth vart liten men vet banne min inte vart den är men jag kan ju leta järnet om jag skulle behöva en innan nästa löning =)


Mysdag...

Åh vilken mysig fredag det blev!! Jen ringde och frågade om jag ville komma upp och skritta ut i skogen... Ja det e klart jag vill, samtidigt satte nerverna en jätte klo om magen...hick... Man sagt och gjort, Roger tig med sig prinsen ut och åka Audi-bil och titta på fäljar mm. Ellioth var supernöjd!! Lovis fick så gärna följa med sin gudmor hem och de gick och hämtade Emmy i skolan så Emmy fick köra lillkusin i vagnen hen =) De hade med mysigt!! Tack!!

Jag åkte upp till Jen's mamma för att möta henne =) Fortfarande pirrigt i magen kan man ju säga, det e såå mycket som sitter i sen förr... Även om jag haft häst så har det hänt tråkiga saker som sitter i kroppen... Men vi hämtde hästarna och in i stallet... Fixade o donade och sen var det dax att sitta upp... Vig som ett kylskåp blev det en stol (det gick Rune med på)  så var vi uppe =) Sen skrittade vi iväg i det underbara vädret!! ÅH va mysigt det var!!!!!!! Nerverna släppte allt mer och tillslut kunde man andas ut!! Vi red i skogen över stock och sten och det var jätte mysigt!! Rune föjde Hausti och Jen som en svans så det blev åka häst i skogen!! Men nu e fösta gjort så nu kanske man kan släppa fler spärrar och plocka fram lite av det som finns i bagaget! Tack för en helmysig dag!!



Här rider vi iväg...





Nu e vi tillbaka på stallbacken!

När vi kom hem väntade Zelma på att vi skulle gå ut och gå så det var bara att hoppa in i en dusch, en kopp kaffe hos Nett och lägga ner Lovis i vagnen. Måste ju utnyttja hösten när den e så härlig!! Vi tyckte att det var jätte skönt att komma ut och Zelma var överlycklig!! Lovis var inte lika överlycklig alls och hade ingen lust alls att ligga i vagnen... Nu blir det alldeles strax sittdelen till vagnen... Om vi inte bar henne så fick hon sitta och då vart hon lite mer nöjd, helst ville hon bli buren och inget annat...



Efter promenixen åkte vi alla in till Campino och åt =) Mysig fredag helt enkelt!!

Undrans vad lördagen kommer att bjuda på?? Frukost, promenad... sen vet hon inte... Hoppas på något bra!! Håller tummarna för att Rogers nacke ska bli bättre, nu när han kom upp kunde han knapps röra sig... Han har jätte ont och det gör verkligen ont att se honom med den smärtan... Varm riskudde och lite massage så kanske det släpper... Puss på dig gubben!!

Nu idag så känns det väl som man förtjänar efter att man vart ute och ridit i 40 minuter... Ja man har ju en rumpa...sittknölanr...ben...rygg... Känns väl ungifär i HELA kroppen som om man vore typ 100... otränad ja dete man ju så... Bättre lycka nästa gång =)


Fredag...

Nu har jag, Ellioth och Lovis vart på dagis och hälsat på sista dagen inför starten på måndag! Ellioth tyckte att det var jätte roligt att få leka, både inne och ute. Titti gick ut med de barn som var kvar, en del hade gått till biblioteket... När Ellioth gick ut med de andra var jag och Lovis kvar inne. Det var inga problem alls och Ellioth gick ut utan att orora sig över mig och det känns jätte skönt! På måndag så ska det lämnas med en gång och vi kör på som vanligt igen och jag hoppas verkligen att det ska gå bra! Det tror jag att det kommer att göra, det har hänt otroligt mycket med Ellioth under sommaren! Han kommer att tycka det är roligt och han behöver verkligen den sociala biten med andra barn!

Roger har vart borta och tagit stygnen på morgonen och nu är han hos sjukgymnastiken. Hoppas verkligen att Torbjörn lysnar på honom idag för han hade verkligen JÄTTE ont i nacken idag... Han behöver värmebehandling!!! Det hjälper ju!! Vi får se, han kommer hem strax...

Ikväll blir det nog lugnt, mys, tv, levande ljus och krypa upp i soffan! Vi har inget planerat och det känns megaskönt!! Ikväl vill jag vara hemma och bara ta det lugnt!!

Ha en bra dag!!


Lite bildvisning =)



Ellioth har hittat sin järnväg och kom konkande på den... Är egentligen inte överlycklig över att ha alla leksaker i vardagsrummet... Men det var väldans roligt att han har hittat den och vill leka med den... Han kom på att man kan ju  köra med bilarna med... "Här kommer mormors hundkojja"...
 "Mormor haft en sån"



Här ligger Lovis och myser på golvet medans brossan leker med järnvägen...




Alvin och Lovis busar i soffan!! Brossan e världens roligaste och Lovis skrattar som bare den...




Så här fin blir man när det ligger bläckpennor framme... Ellioth har ritat på sin arn "fint va mamma"




Emmy kom förbi efter skolan och det tyckte Lovis va mysigt!!

Måste bara visa =)

Ellioth var med Roger ute hos Tobbe igår, de åkte den röda Audi-bilen. Ellioth var överlycklig över att vara med pappa och att få sitta fram i pappas bil!!

När jag kom hem visade Roger mig ett kort på min miniman...



Här sitter Ellioth och kör Tobbes "traktor"!!!


Han hade själv gått fram och petat på den "Jag vågar röra den" "Inte starta den"

Nej det e klart att vi inte ska... Han ville själv prova att sitta på den och det var verkligen dagens hörjdpunkt!!!
Nu väntar pappan med spänning på att han ska våga köra fyrhjulingen och morfars klipp =) Idag vid frukosten frågade Roger honom om han ville köra morfars klipp... "Ja en annan dag, då får man ha hörselkopper på"!



Ha en bra dag =)

Lika underbart väder idag mån tro?? Solen skiner redan och det var ganska skönt ute =) Då är det inte liksa svårt att gå upp... Vakande 6,08 idag av att en liten miniman tassade upp så jag följde med honom in till sig, han somnade om och sover fortfarande, men hans mamma somnade inte om... En liten Lovis ville snutta lite och mysa med sin mamma med så det var bara att byta säng igen och så låg vi och drog oss tills en halv 8... Nu sover en liten Lovis med... Jaha bara man fått upp mamma så kan man sova vidare själv =) Gulliganer är va de är!!!


Den store grabben e i duschen, kan ju behövas emellanåt när man är tonåring... Det e mycket mer när  man  är tonåring, mer mat, mer tjat =) Mycket mer gos =) Alvin satt och masserade mina axlar igår när jag kollade på sista avsnittet på "Livet på BB"... Kan det bli bättre?? Han e för go! Han var hemma i tid och vi skulle pratat om Mallorca men tiden räkte inte till och jag han inte ut och gå så då gick Alvin ut med Zelma!! Måste säga att han ligger bra på pluskontot!!

Ny dag... Nya promenader och mera städning hoppas jag på! Hann med en del igår men inte allt... Ska tvätta sängkläder idag och hänga ut så kanske de torkar ute med, man får verkligen passa på nu de sista!!

Ha en toppen dag!! För det ska jag ha!!!

Vilket härligt höstväder!!

Va skönt att kunna hänga ut tvått 1:a september =) Solen skiner och det e skönt ute!! Tvättar som tusan och hänger ut... Har vart på en runda genom skogen med Nett och barnen, Ellioth gick nästan hela vägen!! Han satt på mina axlar en liten bit så han kunde se lastbilarna nere på vägen =) Lille sötisen!! Han var uppe en vända i Netts famn med men det e för tungt att gå och bära... Han e ju inte still heller =)

Roger har vart inne i stan och besiktigat den röde Audin, lite att pilla med men men han får ju köra en månad nu i alla fall och det var inget som kostade pengar =) Roligt att han har något att grejja med!! Det är härligt att se att det lyser i hans ögon...

Lovis sover fortfarande så jag får passa på att hoppa in i en välförtjänt dusch =) Ska bli jätte skönt!!
Ha en bra dag!!

RSS 2.0