Åh nu funkar det!!! I like =)

Fundera aldrig på att instalera explorer 9 beta versionen!!!! Den ballar ur hela datorn och inget fungerar som det ska!! Å såå trött jag vart på min gubbe...men nu med hjälp av min pappa så funkar det igen!! Nu blir det hårda restriktioner över vad som ska göras på den här himla datorn!!!

Jaha vad händer annars då?? Ja det e bara Mallorca i huvudet... LÄNGTAR!! Vet att det e ju himla långt kvar men i alla fall =)

Nehe lördag... Roger gick o mecka bil med Rikard... Maten e klar sen igår... Tvätten e fixad... Vad 17 ska hon göra?? Ingen bil så jag kan inte ta mig någonstans för man sätter inte en unge i vagnen och går i detta REGN heller!! Tänk om jag kunne finna lite energi och städa då??

Skäller och skäller gör jag hela tiden... har någ blivit smittad av ett elakt virus som heter monstermamman... Undrans vad det finns för botemedel för detta virus?? Känner mig som världens hemskaste och känns som om man inte ens kan prata normalt utan att skälla... Vad ska man göra med dessa barn och deras mammor?? Papporna e ganska likadana fast de får inte så ont i pappahjärtat som mammorna får... Nehe nu får jag nog ta mig i kragen och ta mig upp ur soffan (framför datorn) och ta tag i mitt liv, ta på Lovis och Ellioth lite kläder och hitta på något med mina barn!

Nu ringde telefonen!! Ha det gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0