Åka till Näs =)

Ikväll ska jag och banrnen åka ut till Näs och äta kvällsmat och mysa!! Roger & Henrik ska till Borås och parta lite =) Så han kommer hem i morgon bitti.... Hoppas att han får roligt, det kan han behöva =) Varför kan alltid han behöva?? Det gör egent´lige jag me, men tja det får väl hända en annan dag...

Nu har jag fotat lite, tänkte att ni ville se =)

Lovis nya overall



Vår nya hallbännk =) Me like!!



En liten Lovis som lålar brossans stockar till hans lastbil...




En liten Lovis och en liten Ellioth som leker...



Han är oftast väldans snäll och låter Lovis få vara med och leka med hans grejjer =) Det har ändrats ganska mycket, innan ville han inte att någon skulle pilla på hans leksaker men nu får till och med Lovis testa hans stockar när hon blir lessen =) Lilla sötisen!

Känns som om om det är väldans mycket denna veckan som kommer...

Måndag... Föräldragrupp  
Tisadag... Viktväktarna & Läkartid för Lovis
Onsdag... INGET =)
Torsdag... Me and I party, Ellioth fotas på dagis. 
Fredag... Sjukgymnasten med min rygg, samtidigt som Roger ska till sjukgymnasten... två barn med =)

Puh det ser ganska svettigt ut =) Förhoppningsvis ska Roger på en anställningsintervju med!!!! Ska bli jätte spännande!!! Sen ska Roger på massage... Ja jag lovar att veckan kommer att flyta på som bara den!

Det är inte bara tjejer som gör iordning sig tillsammans =) Nu står min gubbe i duschen, Henrik står och rakar sig och det snackas och skrattas därinnefrån =) Låter roligt, man får lite flachbacks från när man var yngre och var ute och festade! Förväntningarna på kvällen och lite vin och musik mm. Nu ska de åka tåget strax  och vi ska åka till mamma när Lovisen vaknat...

Mamma vart mycket bättre nu, SKÖNT!! De hade haft riktigt roligt igår på deras heldagsplanering!! Badat i tunna, drukit lite bubbel och sovit på Gekås camping i stugor =) Härligt!!

Nehe nu ropar en liten Ellioth, han vill kolla på Spöket Laban =) Ha det gött!!

Kommentarer
Postat av: Jen

Tjing VIlken tid ska du iväg på fredag till sjukgymnasten? Jag lämnar N på dagis kl 9 sen har jag inget planerat så jag kan komma och ta en av barna hos dig!

KRAM

2010-09-25 @ 20:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0