Äpplepaj & vaniljsås =)

Vilken höstdag det vart idag, riktigt mysigt faktiskt! Vi har vart och druckit kaffe på Nygatan och pratat om Alvins födelsedag på fredag =) Trevligt! Ska bli jätte roligt!

Vi har gjort vår plikt och vart och röstat... Hoppas nu att det gjorde skillnad!!! Känns väldans högtidligt på något sätt, pirrigt, viktigt!! Det är ju faktiskt oerhört viktigt att vara delaktig, det är vårt inflytande!

Jörgen och Marie med barn vart ute en sväng, de lånade Patriks lille bil... Jörgen kvaddade deras idag... Fy farao vilken röta han hade egentligen, kunde ju gått himla illa egentligen!! Men han är hemma och mår bra =) SKÖNT!

Mormor & morfar kom ut och hämtade deras bil, då stog maten på spisen så de åt med oss! Trevligt!! Alltid roligt när man kan ge tillbaka lite och alltid roligt att träffas! Ellioth blev överlycklig och kröp upp i soffan och läste bok med mormor. Lovis satt gärna på morfars arm och de går runt och myser och pratar! Det är lycka!!

Vi lyxade till kvällsmaten idag =) Äppelpaj med vaniljsås =) Elleth hjälpte till i köket, han åt mest skruttar och hjälpte till att lägga på pajen på äpplena... Han är för söt när det spritter i hela kroppen och han vill såå mycket på en gång och tycker att det är såå roligt! Det blev riktigt gott, näsaäpplen var det med =) Finns inga godare att göra paj på!! När vi var klara var Ellioth så trött att det var bara att ta på pyjamas och borta tänderna, han är såå duktig när vi borstar tänderna!! Sen var det raketfart in i sängen, han somnade på fem röda!!

Lovis har sovit sen sex...somnade i vagnen och nu väkte jag henne... Hon lär vara vaken till midnatt =) Varför ska mamma och pappa få lite egentid?? Nehe!! Nu sitter vi i soffan o kollar på ensam mamma söker... Lovis undersöker videon i minsta detalj... Hm kommer hon med bli en meckarnissa??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0