IDOL =)

Nu e det höst och myset i soffan har startat idag... Idol har premiär =) Jätte roligt, jag älskar Idol och följer det med hull o hår... Roger gillar det mest nu i början när alla gör bort sig på audition... Det tycker jag med e kul och sen blir det genast allvar i leken! Så nu sitter vi fastklistrade framför tv:n... Min underbara man har satt på kaffekokaren och serverat vatten och jag fick världen godaste och stärkande kram när jag kom hem!! En mindre lycklig jag kom hem idag från viktväktarna.. +0,2 IGEN.... Fan va jag blir sur och tja motivationen e ju inte på topp precis... Jaha vad e det som blir såå fel då?? Kan det var fikan i helgen... tacos på lördagen, lite nsacks och llite godis... men allt detta skulle ha ingått i min veckobonus och mina propiont... Med risk för att vara gnällig så e det inte kuligt alls! Men vad i hela världen hade jag tänkt, att det skulle gå i ett rakt streck ner såklart... Men det gör det inte, face the fact! Nya tag imorgon!!!!!

Roger e inte alls bra i sin axel... Det har tillkommit problem med den andra armen med... Dålig motorik i handen, värk från nack som strålar ner i armen... Det gör så ont att se den man älskar mest av allt ha såå otroligt ont och att man inte kan göra någonting som hjälper... Nu är det så att hans sjukgymnast inte står högst i kurs på Lomvägen... Ska inte använda mig av alla de ord som jag kan beskriva honom med... de passar inte här! Jag kan inte fatta hur svårt det kan vara arr göra sitt jobb men nu e det så läget e. Roger har fått en tid i nästa vecka hos en tjej som masserar så vi hoppas verkligen att det ska hjälpa honom! Så vad blir karusellen med försäkringsbolag, högkostnadskort... kort sagt vem står för kostnaden?? Vad ska vi göra för att han ska bli bra?? Det e ingen livskvalite som det e nu... hur länge orkar man ha det såå jobbigt??

Ne nu har jag gnällt alldeles föör mycket =) Vi har haft en jätte mysig dag annars, vart hos Jeanette på förmiddagen, föräldragrupp på bibblan, lunch här hemma med mammor och barn =) Jätte roligt!!

Äntligen sover våra barn... Ellioth sover sedan ett par timmar tillbaka i sin säng... Lovis somnde nyss snuttandes... Ho e jätte svår just nu, kan inte slappna av alls, orolig varvande med busig så ma kan inte läsa av henne precis... Vad ska man göra?? Jätte svårt!! Tålamodsprövande i allra högsta grad!!!

Morgondagen bjuder på vaccination av Lovis, den vart flyttad från i dag till i morgon, de var dubbelbokade för ovanlighets skull =) Sen kommer vår lilla Emmy efter skolan medans hennes mamma har ärenden att utföra =) Roligt!! Du e såå välkommen efter skolan, jag väntar på dig =)

Nehe nu ska jag tjöta lite med min gubbe =) Natti natti!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0