Nja det funkar...

Jaha jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Det mesta har faktiskt vart bra idag! Ellioth och jag låg i soffan och kollade på Emil! Vi hade jätte mysigt! Han har vart oerhört redig och hjälpt mig att städa idag =) Konkade på soffkuddar så jag kunde damsuga, plockade in alla leksaker så jag kunde damsuga golvet... Han kan verkligen om han vill!!! Sen vart det middag, han åt och åt och åt, tre biffar =) "Dom va väldans goda mamma" sa han med hela munnen full.

Vi åkte in till stan och gjorde några sista ärenden unför helgen =) Ska bli såå roligt!! Var inne och kollade på EM... soffan kommer nästa vecka =) me like!! Nu längtar jag väldans mycket! Känner att vi behöver lite positiv energi.

Sen blev det kaffe hos Nett =) En sväng till till EM, jag och Nett! Hua va fel de gjort med vår betalning till soffan... Trött blev man men nu e det fixat och klart så nu kan den komma =)

Trötta var vi hela familjen och hen och äta kvällsmat... En liten som skrek för hon vart såå hungrig, en miniman som bara skrek för jag vet inte, inte han heller... Bråk blev det men det gick över och mat fick han med och sen sova... Han var bara såå trött och sov nog innan jag han ut ur rummet den lille nissen. Har vart inne och tittat till honom ett par gånger och han sover sött! Lillasyster sover med sött nu i sin säng! Det tog ett attans tag och vi har lekt en massa så hon skulle bli trött!

Roger e ute på turne=) hos sin mamma & Roffe. Dricker kaffe och tjötar lite! De kommer med hit på fredag såklart! Vi blir en del på fredag... 16 st så det räcker och blir över! Känns roligt men MÅNGA!!! har ju inte ens sittplatser till alla =( Tänk om jag hade fått hemmin soffa tills dess... Men icke så nicke... Ne finns det hjärterum finns det stjärterum! Nu e vi bara de allra närmaste och det räcker fullt och klart men tänk förr var vi hela tjocka släkten på alla kalas, det funkade ju inte!

Känner mig alldeles dödstrött nu, ska strax knyta mig. Fattar inte att det magic klockslaget stämmer varje kväll just nu... kl 22 e jag dödstrött och går och lägger mig. E säkert den mest tråkiga just nu. Men jag orkar bara inte, har ingen lust alls... Nu har jag satt i mig världes största kopp kaffe med men undrans om det hjälper?? Förr kunde jag minsanninte dricka kaffe på kvällen men nuu e det inga problem, jag somnar ändå. Sen e det ju annat på natten, soringer uppe mellan två sängar flera gånger per natt så det e klart att man blir ju trött! Men det e inte roligt!

Nu kom min gubbe hem, ska vara lite social med honom innan ögonlocken går igen =) natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0