Tvättar...

Nu är det tvättdag... Bytar alla sängkläder & ska tömma tvättkorgen hade jag tänkt! Det känns alltid såå skönt när det är gjort! Får la se om man tar och städar lite mellan varven med... Om orken finns...

Planerar inför nästa vecka då är det vinden som ska få sig ett rejält lyft!!! Har fixat lådor, garderober mm och sja städa upp där ordentligt! Det som ska hivas ska till dumpen, man kan verkligen inte spara på allt!!

Har vart ute och gått idet UNDERBARA höstvädret! Det var verkligen hur skönt som helst, solen skiner och det blåser inte =0) Zelma var med hur lycklig som helst! När jag kom hem sov min lilla prinsessa och prinsen leker, han lagar mat i vardagsrummet för fulla muggar samtidigt som Blixten är på tv:n... Roger har nu åkt på massage i Derome, det verkar faktiskt hjälpa! Han har inte den huvudvärken som han hade innan och det värker nog inte lika mycket i nacken heller =) I like!! Det märks på humöret oxå!!

Nu börjas det bli många fjärilar i hans mage inför morgondagen då han sla på anställningsintervju!! Ska bli såå spännande och jag hoppas av hela mitt hjärta att han ska få det! Det hade passat honom såå bra och det hade hjälpt såå mycket! Då kanske man kan få ett riktigt liv igen... Ekonomi styr alldels föör mycket, et borde inte vara så! Men vi håller att alla tummar & tår!

Jag ska på sjukgymnastik och det ska bli såå skönt! Hoppas att hon kan hjälpa mig! Imorsse hade jag så ont när jag vaknade... Precis som om man sover på en skumgummimadrass... Fast det gör vi ju inte men vist sängen kanske inte e den bästa men i alla fall... Ska se om jag kan komma iväg och simma med Jen ikväll, det hade vart gött!

Nu ska jag hänga tvätt & dricka en kopp kaffe, Nett kommer nog strax =) Ha en härlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0