Grattis lilla Vilja till din BF dag!

Godmorgon världen!

Var alldeles föör trött igårkväll för att orka blogga... så jag gör det nu på morgonkvisten!

Det var en mycket varm lite Nisse som väkte sin mamma nu på morgonen, dax för lite alvedon. Den är INTE poppis alls men han var jätte duktig och tog den i alla fall! Pratade med 1177 i går kväll... Ellioth har bara feber, det fanns ett par blekrosa prickar (fast de syns inte nu). Det går ju Vattenkoppor på hans förskola. De sa att IPREN får man inte ge vid vattenkoppr för det kunde i mycket sällsynta fall ge en allvarlig inflammation eller infektion (kommer inte ihåg vilket) i huden och det vill man ju inte! Men vi får väl se vad som hände och fötter, det kunde vist ta ett par dagar! Man blir ju lite såå... vi ska ju liksom åka till Mallorca den 20 maj =) Vill ju helst inte ha någon vattenkoppssjuk då!!!

Nåja gårdagen var en stor dag! Jag lämnade min Nisse på förskolan på mmorgonen och sen traskade jag och Lovis bort till Nett! Vi packade in oss i bilen för att åka ner till Halmstad för att undersöka lilla Vilja! Det ar hennes BF dag (beräknad förlossning! Idag är hon 8 veckor gammal, det lilla pyret!

Rikard jobbade och hade inga möjligheter att föjla med så för min del kändes som en stor ära =) Jätte mysigt! Vi kom ner och packade ut oss allihopa... Upp till avd 17! In på ett litet mottagningsrum för mätning och vägning!



         

"Åh stör mig inte"                  2930 gram & 48 centimeter lång!





Här ha vi världen bästa lilla tjej, hon var såå superduktig hela dagen! Hon satt i sin vagn hela tiden!

När vi träffat barnläkaren och han undersökt lilla Vilja var det dax för utskrivning! Tänk att det gåttt såå bra! Tänk att hon är 8 veckor gammal idag! Lilla hönapönan!! Det var idag som hon egentligen skulle kommit till världen men hon hade brottom ut hon!

Då styrde vi kosan hem igen, eller.... Vi åkte in till Varberg och jag sprang upp till viktväktarna barna för att konstatera att PPåskhelgen har gett mig 0,8 kg..UPP!! Åh typiskt! Men men nya tag idag... Eller i måndags egentligen =)

Där träffade vi Carro =) Tog en lunch på Campino! Känns såå skönt nu när man vågar göra små utflyckter med lilla hönan igen, snart är alllt som vanligt igen... Eller... Alla ska ju bara må bra först, men snart så!! Styrkekramar i massor!!

Sen en sväng på stan för att inhandla födelsedagspreseenetr, såklart!! Det är inte alla som får fira sin födelsedag två gånger!!



                                                            




"Det är ingen vanlig dag, för det är Viljas födelsedag" HURRA HURRA HURRAAAA sjöng Ellioth ! Det bidde tårta för hela slanten och mys med hela familjen!

Sen var det bara att traska hem och lägga två trötta barn! En trött mamma och en trött pappa! Det v ar ingen trött tonåring men han fick lägga sig i alla fall =) Han var trött nu på morgonen dock! Jobbit läge höre du du!

Summan av kardemumman så var det en alldeles toppen dag!! TACK så mycket familjen Altesson - Kling!!

Nu ska jag kurrera min lilla sjukling ( efter alvedonen så märks det knappt) får gå ut i köket för att göra lite frukost!! En kopp kaffe med mån tro!

Idag efer att jagbetalat alla räkningar sååå blir det stan för att frissera en kille och inhandla ett par crox tror jag!

Ha en bra dag alla!!


Kommentarer
Postat av: Jeanette Altesson

Det är ni som ska ha TACK! Det var en alldeles speciell och jättemysig dag! Kram kram <3

2011-04-27 @ 21:37:06
URL: http://altessonkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0