Inga vattenkoppor...

... så långt ögat når ännu i alla fall.. Bara feber som inte riktigt vill ge sig på Ellioth. Den e inte särskillt hög nu men han får allt lite alvedon så han funkar i alla fall!

Igår hade vi en jätte härlig dag! Mormor kom hit på lunch, var tanken... Men den bidde lååång, ända till kvällen =)
Vi åkte in till stan och klippte Alvin! Åh vilken snygging det fanns där under peruken! Emmy kände knappt igen honom när vi träffade henne på stan! Han blev mycket nöjd själv och det är ju det allra viktigaste! Han till och med hoppade in i duschen på eget bevåg idag och fixade frillan =) Det blev ett par illgröna crox från mormor och han gick runt i hela kvälllen igår! Vi tog en sväng om din sko oxå och där hittade vi ett par svarta tygskor som han gillade så nu har vi fårr skämma bort honom lite =) Det var hans tur denna månaden! Kan ju vara lite roligt nu när ci ska till Mallorca!

Vi gick till torget och mormor bjöd på varsin smaskig mjukglass och den satt som en smäck! Sen bar det av hemmåt med ett stopp och köpa lite färsk gurka i torpa och en brödlimpa på Hemköp.. Nu var vi alla lite trötta och mosiga... Hem och äta middag för att sen tro att jag skulle gå runt strängen... INTE!!  Det började blåsa och småregna men ingen åska det trodde ju jag...

Dödströtta la vi oss tidigt ...

Idag bär det nog av mot Gekås med mormor och alla barnen... Måste ju inhandla lite schampon och dyligt inför resan... Slingor till ALvin oxå =)

Blir nog en låång och mysig dag idag med =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0