Morgonpromenad =)

God morgon världen!

Idag är det en mycket bättre dag än igår, det känns i hela kroppen =) VI HAR VATTEN... Åh va skönt det  var när det kom i går kväll. Roger kunde duscha efter en ansträngade dag på praktiken och vi kunde slänga in en väldans sandig herre med honom... Japps nu är det vår, man kan ju inte lägga sig hur sketen som helst! Det är sand ÖVERALLT och igår var Ellioth ute jätte jänge i sandlådan och till hans lycka kom Söderberg ut oxå!! Vilket härligt radarpar de är. Elliotharna!

Det blev lax på familjenn Stehnsons köksbord igår!! Det är inte en vanlig företeelse här, min man är inte såå väldasn överlycklig över laxen som jag... Inte ungsstekt i alla fall! Men jösses va gott det blev! Alla åt, till och med Lovis åt en bamseportion med lax kall sås och ris =) Ha ha hon äter typ allt jue =) Bara det e hemmalagat så! Gone med burkmat =) Det är en mycket överskattad produkt tycker min dotter!

Idag skiner solen redan och fåglaran kvittrat =) Barnen sover fortfarande och ska strax väcka dem till liv. Sen blir det frukost, lämna Ellioth och sen kommer Jeanette & hennes lilla Wilda! En härlig morgonpromenad innan man ska flänga in till Viktväktarna i Varberg =) Det var mycket länge sedan jag var här i Varberg. Men så kan det vara ibland. Först ska jag stanna till hos mamma och skriva ut mitt medlemskort och se hur det e med henne efter gårdagens läkarbesök! HOPPAS att det hjälpt henne lite och att hon inte haft en aldeles föör helveteisk natt!!

Ska verkligen försöka tvätta lite idag oxå... Tvättkorgen är megafull och garderoberna gapar tomma... Japps det var ju en tanke med gårdagen och det gick ju inte av någon anledning!!

Jen och Milo kom förbi en sväng mella förskolan och hem =) Det var jättemysigt att bara vara och sitta och snackalite tjejsnack =) Precis om det ska vara för en hemmagående mamma =) Mmmm njuter i fulla drag och särskillt när det e såå underbart väder ute!

Nehe nu kom min underbara lilla Ellioth upp och kröp upp i soffan bredvid mig ♥ Nu ska vi morgongosa lite innan vår lilla höna vaknar! Ha en riktigt bra dag alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0