Trött!

God morgon alla! Här har vi vart uppe med tuppen...Efter en inte allt för underbar natt! Hade en lite knorrhöna som inte alls tyckte att vi skulle sova, en mycket överskattad sysselsättning i hennes tycke! Det har inte blivit mycket sömn alls...
Egentligen började det redan igår, vi var jätte trötta igår och vi la oss redan 22... Med migrän!!!! Otroligt nog somnade jag och sov som en stock till 00. Då vaknade Lovis och skek och skrek och skrek! Tror att hon är inne i en utvecklingsfas och det händer massor som hon bearbetrar i sömnen... Ellioth vaknade oxå och ville ha vatten... Då tänkte jag att detta blir inte bra alls! Roger kunde inte sova i Ellioths säng i natt. Han hade jätte ont i sin axel igår!

Men Ellioth fick sitt vatten och trot eller ej men gossen somnade om! Lovis med efter lite bökande. Fast det varade ju inte länge alls. Hon har baske mig knorrat, gråtit, bökat typ - hela naten! 06,40 gav jag upp och vi gick upp! Så nu sitter vi utslagna i soffan! Ja och min dotter i knät!

Inget roligt väder heller så vi får väl se vart denna dagen hamnar... Hoppas på att den blir bättre! Har en planderad mammalunch... Får se hur det blir, kanske blir det bättre bara man kommer iväg!!
Ska nog gå och sätta på lite kaffe så kanske man piggnar till! Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0