Underbar dag!

Vilken underbart härlig dag det vart idag! Hämtade upp goa Emmy på morgonkvisten för att åka in till stan och strosa! Vi kollade på kläder, köpte två linnen och leggings så nu känns det ganska klart inför resan och sommaren =) Vi stannade på torget och köpte mjukglass och det var supergott! Kändes som vår i hela luften och man bara mös!

Hoppadde in på Gina och då hittade Anette mig så hon hängde med oss en runda till på stan! Vi hoppade in på Campino och åt massa gos sallad!! Åh jag var alldeles proppmätt och det satt i sig hela dagen!

Efter maten åkte jag, ungarna och Emmy och handlade på Eklöws =) Mmm nu har man mat i kylen igen!! Sen var man ju tvungen att fylla på förrådet inför påskhelgen!

Påskriser e plockat och står på bänken så imorgon blir det till att sätta fjädrar i det! MYS!! Tänkte först inte gjort någon fluga av påsken men nu så känns det ia alla fall som om jag vill fixa och dona! Ska bli roligt! Två härliga promenader i det härliga vädret! Jag älskar vädret!! Jag och Janice gick runt strängen nu i kväll och hade hur mysigt som helst!!

Men måste ju erkänna att det känns i hela kroppen att jag rantat runt en amssa idag så nu ska jag slappa på soffan till en ny serie som vi gillar!! Kommer inte ihåg vad den heter... Men den e bra!!
Natti natti!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0