Velepella...

Hihi ja det kan man ju kalla mig... Blev Gekås i alla fall igår!
Nu är allt inköpt inför Mallorcaresan och det känns välldans skönt! Blev dock välldas dyrt tycker jag så jag fick nästan hicka! Men det är väl så, det kostar att ligga på topp =)

Nåja det var en trevlig uttflyckt jag och alla barnen! Alvin är en klippa!!
Det bidde Hajen efteråt oxå!

Idag speedade jag för fullt här på morgonkvisten... Han med att städa hela lägenheten! Tvätta lite och en rundra runt strängen! Underbara lomvägen 6 passade Ellioth så det var lite enklare att gå idag!

Sen bar det upp till carro och mys på hennes alltan hela dagen... känns docj i nacken och axlar att min hud sett mycket sol =) Nåja det blir en bra grund!

Nu är jag bara hemma och mellanlandar... Roger pratar i telefon så då passar jag på att blogga lite...
Väntar på arr få åka tillbaka till vår son som är kvar uppe hos Carro pch Patrik!
Vi ska en vända om affären och inhandla lite strutar och lite glass till efterrrätt samtlite gott vatten till oss viktväktare... Ikväll blir det grillat i skogen! Alltid lika mysigt, lätt att det blir läänge och det känns så lugnt och skönt att vara uppe hos Carro! Ungarna leker och vi tjötar en massa =) Precis som det ska vara!
Idag kom Kristina Lindskog med henne små juveler =) De är ju såå söta! Det var mycket trevligt att träffa henne =)

Men man kan ju inte bara sitta och rulla tummarna heller... Lovis hann att somna precis innan vi kom hem så hon sussar ute i vagnen! Men vi e snart på G! Åh nu e han klar!!!

Hej svejs!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0