YES!!

Nu sitter man i soffan med sin älskade och har precis druckit en kopp stärkade kaffe ♥
Har vart en alldels underbart härlig dag idag!! Startade med en härlig promenad med Jeanette (Appelkvist) och sen brummade jag och Lovis in till stan =) Viktväktarna blev det och det hade gått jätte bra, 1,6 kg ner denna veckan så nu är förra helgens vinande borta och lite till!! Back on track! Nu e det banne mig 20,6 kg! Inte illa!

Efter att jag hämtat min lille prins promenerade jag och barnen ner till tågstationen för att möta bästa Foffe som vart hemma hos sin mamma och pappa en sväng! Ellioth var "jätte" blyg ända tills vi kom hem! Då spelades se Mulle Meck med Foffe för hela slanten!! Hna som längtat såå!

Vi blev kvar hos familjen Altesson-Kling hela eftermiddagen och Nett satte på en hel balja kaffe, min strupe törstade såå efter kaffe!! Mums! När min gubbe kommit hem harvade jag och Lovis hem för att laga middag... Ellioth skulle minsann stanna hos sin Nett och äta middag! Underbara unge! Hmma var det mat, handla och ta in den nytvättade, nyinhandlade vagnen =) En Silver/grå och svart Emmaljunga scooter =) Jättefin som ska med på semestern och är den bra får den bo kvar!

Lovis och Roger duschade och fixade de andra kvällsbetyren medans jag tog med Zelman och Nett på en promenad runt strängen så där på kvällskvisten! Helt underbart!! Nu laddas det batterier för fulla muggar och det är verkligen VÅR!!

Väl hemma igen och med Nissen så var det bara att ta på pyjamas sen hann han nog knappt lägga huvudet på kudden. Han har haft fullt ös hela dagen! Först dagis, promenaden till tåget, hoppas massor på studsmattan! Nu sussar båda barnen och vi sitter och slappar, snart e det dax för sängen! Måste vara utvilad inför morgondagen äventyr på stan med bästa Emmy!! Vi ska gå i affärer och mysa, kaske en glass på torget =) Luncha och mysa!! Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0