Dag 2

Inskolningsdag 2 är nu avslutad =) Det har gått superbra! Lovis stormtrivs och tycker allt är jättespännande! Hon undersöker och spanar in allt i sin omgivning och visar klart och tydligt att det roligt! Idag har vi vart inne och badat... Lovis tyckte att det var sådär... Hon var nyfiken men det var allt lite läskigt och hon ville helst vara nära mig =)) Men hon badade lite och plaskade och kollade in de andra barnen!

Maten gick som igår. Hon åt väl sådär och att sitta still på de små stolarna vart väl inte det lättaste!!! Hon ville gärna rymma typ hela tiden =/ Jag hade blivit galen!

Sen somnade hon gottt i min famn i vilrummet, det gick inte att ligga still på madrassen och somna... Sen sov hon i 1 ½ timme! Då känner man  sig lite överflödig kan man säga men jag och Åse har suttit och snackat en hel del medans hon fick vara hos "frisören"... Jag känner mig mycket tillfreds med att det går så fantastiskt bra med Lovis inskolning! Det känns så skönt att hon tycker det e roligt! Det kommer säkert att  vara jobbigt de första dagarna att lämna henne men jag vet att hon har det bra!! Elloith tycker oxå att det e superkul och det värmer så otroligt i mammahjärtat när man ser att det lyser i ögonen på honom! Min gosse kanske tycker att det e OK nu att bli lämnad där! Håller alla tmmar och tår!!

Nu e vi hemma igen och Ellioth var superarg när vi skulle gå hem. Han ville minsann inte följa med hem alls! Tur att vi ska dit imorgon oxå! Nu leker de inne på deras rum =)) Helst vill Ellioth vara själv, lillasyster förstör! Suck!

Seg som attans e jag och vet inte riktight vad som händer och fötter denna eftermiddag men jag ska nog ta det lite lugnt idag för det bidde lite föör mycket för mamman igår! Nu åker det nog på en film till ungarna och jag hamnar på soffan en stund innan det e dax att starta med kvällsmat mm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0