Första dagen på jobbet...

Oj oj oj vilken dag! När jag kom hem var jag så fullproppad med intryck, information, känslor... mm Snacka om ett alldlees eget getingbo! Jag kände mig som om jag stod på ruta ett... Har jag verkligen gått en utbildning i det här, har jag verkligen ens jobbat här?? Dett blandat med herre jösses har jag ens vart hemma?? Mycket blandade tankar och mycket blandade känslor! Spännande som tusan blandat med rädsla! Skäckblandad förtjusning!

Det var en otroligt lååång dag så nu känner jag mig alldeels speedad och egentligen e jag alldeles dödstrött! Men det var skönt att bara sätta sig och landa i soffan innna man knyter sig! Roger har redan gått och lagt sog och jag e på G... Men jag måste förbereda inför morgondagen innan jag läger mig annars får jag ju det i morgon!

Alvin e på bio med ett par kompisar och kommer hem halv 12... Inte precis vad jag hade hoppats på! Ska man pina sig och ligga vaken tills han komer eller ska man vakna när han komer och inte somna om!!! Åh!

Ne det blir nog bädden så få rvi hoppas på det bästa! Han skulle bli körd till dörren så det känns ganska tryggt!

Imorgon e en ny dag tack och lov... Blir en lååång dag där med! Först in till Varberg för planerande och utvärderande och utvecklande... Sen blir det föreläsning på kvällen!! Idag han jag knappt träffa mina barn efter jobbet.,.. hämtade dem och lämnade dem hos underbara familjen Altesson- Kling sen tillbaka till jobbet... Imorgon sover de när jag kommer hem =( Längtar till fredagskvällen! Då blir det fredagsmys med dem hela kvällen!!! Hela helgen!

Det var mycket skönt att det gick bra att lämna dem imorses i alla fall!! Lovis protesterade lite medn ingen fara =) Ellioth babblade så han knappt hade tid att säga hej då! Helt fantastiskt underbart!! Hade jag INTE räknat med alls faktiskt!! Så den banan fortsätter vi på!!

Ha det bäst!! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Du får ta en dag i taget så ska du se att allt faller på plats...

Vill du "spy galla", gråta en skvätt eller bara ha en KRAM så finns jag här - det vet du! <3 Puss och kram min älskade vän! Älskar dig!

2011-08-18 @ 23:13:11
URL: http://altessonkling.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad härligt att det gick så bra med barnen !

Kram <3

2011-08-19 @ 04:03:11
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0