Gott & blandat

God morgon!!

Då var ledigheten slut för mitt hjärta, han åkte o jobba i morses! Suck, va fort det gick! Nåja vi har njutit av julen i fulla drag!

Det blir en fullspäckad onsdag för vår del i alla fall =) Julskinka nummer två står i ugnen och nu börjar det lukta jul här! Äntligen står skinkan i ugnen och det blir en ungsbakad julskinka =) Det är någogot speciellt! Men jag måste oxå erkänna att den kokta var mycket god oxå, tyvär mycket fett och läskigheter men smaken var mycket god! Då kanske jag inte behöver att bli så arger nästa gång om man köper fel =) Det ordnar sig i alla fall! 

Tvättemaskinen går för fullt som vanligt och snart ska damsugaren få sig ett träningspass oxå =) 

Barnen kollar på Karlsson på taket och tycker att den är jätte spännande så det blir nog ingen frukost innan den e slut! Jag måste ju säga att det e bra underbart att gå hemma med två friska barn ♥ Det blir så mycket roligare då! Tänk va man orkar göra mycket saker och de vill hitta på en massa roligt! UNDERBART!!

Ikväll kommer mina underbara föräldrar hit på middag och mys!! Ser vi fram mot! De skulle en sväng till IKEA så då köper de med möbelsassar till fåtuljerna =) Lättare att flytta dem då!!

Har planer på att tamig in tills tan för att lämna in min telefon för det e megasvårt att låsa upp den =( Touchen funkar liksom inte riktigt och så ska det ju inte vara! Blir såå trötter!! Nu när den uppgraderade sig själv ändrades låsmekanismen till en ring i stället och den vill minsann inte als dras i =( Så ska man väl ha med ett kvitto på aset oxå och var i all världen kan det  vara så?? Ja då får man väl leta efter det kan jag tro!!
Så då har man gnällt färdigt för idag då =) Nu kan resten bara bli bra eller hur =)

Ha en mycket bra dag på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0