Lucia

Två små röda luvor på en fårskinnsfäll...

Igår var vi på Solkulla och firade Lucia! Det fanns många småtomtar, lucior, pepparkaksgubbar & pepparkaksgummor. Finns nog inget sötare och många stolta mammor & pappor! Det är något alldeles särskillt som händer i mammahjärtat när man ser sitt lilla hjärta i tomtekläder ♥



Min lilla Loppa var INTE alls sugen på att vara med på luciafirandet. Hon ville inte bli lämnad och var jätte lessen! Så fort mamma & pappa kom sprang hon fram och satte sig i mitt knä! Men vi sjöng luciasångerna i alla fall =)



Världens sötaste lill tomtenissa, Sonja i mamma Sofies knä!



Min älskade Ellioth var med i luciatåget! Han sjöng, gjorde rörelserna och tyckte att det var ju faktiskt roligt!!



Men när vi var inne på stora avdelningen vågade Lovis sig fram =) Ellioth hade ju glömt sitt "Glysljus" så Lovis var snäll och gav honom det =)

Efteråt var det fika, kaffe, lussekatter, mjuk pepparkaka och mingel! Vi lämnade vår lilla tomtesäck med julklappar till alla fröknarna från Ellioth och Lovis!

Väl hemma var det middag som gällde, en dusch för två trötta barn och adventskaledern i tv soffan. Sen hade vi två sovandes barn =) Jag och Nett gav oss ut på en ganska lång och snabb promenad runt Veddige trotts regn och blåst!!! YES!! Fy faan va vi e bra =)

Idag jobbade jag årets kortaste arbetsdag... 40 minuter.... Sen ringde de från Solkulla och det var bara att packa ihop sig! Lovis hade kräkts.... MYCKET! Åh mammas lilla hjärtegryn! Ellioth var inte alls glad för att åka hem allaredan! "Mamma ska jag inte jobba mera" säger han jätte besviken! Åh älskade unge!! Nej nu blir det inget mera jobb denna veckan! Vabba imorogn och sen är vi lediga på fredag! Jag håller nu alla tummar och tår för att det inte blir mera kräkandes... Imorgon ska jag till Fridas på julbord med mitt jobb!!!  Hoppas hoppas hopppas att jag inte blir dålig!!!

Nu päser vi framför tv: n och kollar på nya favoriten, Pongo och de 101 dalmatirnerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0