Mys

Idag har vi bara tagit det lugnt, vart ute på en promenad med Nett & Vilja! Druckit kaffe och tjötat skit =) Gjort precis det som vi kände för! Medans Ellioth var iväg med Sofie o Co så satt pappsen & Loppan och pärlade hennes nya fjäril! Egentid med pappa!! Kan ju inte bli bättre ♥

    

Lovis sjunger "Blinka lilla stjärna" för fulla muggar medans pappsen pärlar =)

Kände för "vanlig" mat idag så det lev kokt potatis, brunsås, köttbullar, grönsaker och lingonsylt! Åh va gott det var! Till och med Ellioth som hade fått lyxat till det och vart och ätit på Bruger King ville ha lite =)

Efter maten satte Ellioth på en ny film, Lotta flyttar hemmifrån! Nu sitter de uppradrade framför tv:n, mina små troll!!



Är så nöjd över barnens julklappar från mormor & morfar! Två alldeles perfekta fåtuljer =))

Barnen fick otroligt mycket fina juklappar =) Det känns såå bra så det e inte klokt, alldeles lagom av allting =) De leker med dem hela tiden och då känns det lite extra roligt!

Jag måste ju säga att jag e mycket nöjd med mina julkappar oxå! Av mamma & pappa ficl vi en söt liten somte och svamplykta som luser i köket. En soada streamer =)) En accistent så nu blir det bakas av på Lomvägen!!! Blev glatt överraskad av att det var en köttkvarn på vår oxå så nästa år blir det leverkorv till jul! En tradition som farmor & farfar hade och som vi tyckte vansinnigt mycket om, det e inte alls lika gott att köpa!
Sen fick jag ett hjärta av min man att hänga i mitt armband & ett C av Alvin =)

Lilla Vilja & Emmy gav oss oxå jättefina klappar, en tomte som pryder trappen med en marchall, två underbara kort på Vilja och en svamplyckta!!

Det var galet mycket paket i mammas & pappas vardagsrum =) Tomten gjorde ett bra job med hhjälp av alla nissar =) Jag e mäkta förvånad över att Ellioth vet precis vilket han fått av vem! Roger satt och öppnade med honom och de hade såå mysigt!

Om en stund tänkte vi traska över till Nett & Rikard för en kopp kaffe och hålla barnen vaknatid =) Hade tänkt att trollen skulle få somna i tid ikväll så det finns lite utrymme för vuxentid =) Då står det "Jägarna 2" på shemat och mys i soffan med min make!

Nehe nu väntar min gunne på mig! Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0