Stärkande promenad!

Tack vilka underbara vänner man har!!! Jen & nett har vart här idag på lunch och stärkande tjejsnack! Precis vad jag behövde efter min urladdning!! Önskar man kunde vara starkare ibland men samtidigt måste man ju få ur det ur systemet så det inte blir en enda stor surdeg!! Tack Sofie för din kommentar!! Du har såå rätt, det e inget lätt jobb man har och det är inget man kan påverka!

Problemet e löst =) Min älskade man ska vara hemma med trollen i morgon och på fredag så min skrutta får bli bra i lugn och ro! Imorgon är det min tur att få jobba! Tillbaka och träffa alla mina undrbara barn på jobbet!! Egentligen är det nog ett av det bästa jobben man kan ha =) Tänk va mycket man får tillbaka ♥ Nu sussar min höna gottigt i vagnen väl inbäddad efter en härlig promenad runt strängen med Nett & Vilja & Ellioth!! Mycket uppfriskande och skönt att få röra på döfläsket! Ellioth har vart såå duktig och gått på jättebra mellan varven och åkt lite =) Nu leker han på vardagsrumsgolvet!!

Fick lite ny insperation igår på mötet på viktväktarna, lite nyheter som ger lite nystartkänsla!! Helt klart vad man behöver efter ett och ett halv år som viktväktare... Jag tänker banne mig inte ge upp!!! Jag ska klara av det!! Har lovat mig att försöka ge mig ut och gå på kvällarna i samhället och idag är det fjärde dagen jag vart ute och gått!!! Asabra tycker jag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0