Superfredag!!

Då var denna sista fredag på 2011 strax till ända och det har vart en superdag =)

Jen & Lennart & lille Milo har vart här och ätit middag och suttit & tjötat och det har vart supermysigt! En slappig fredag med mycket flams och trams =) Precis ssom det ska vara! Barnen sover gott och jag och mannen slappar i soffan till slutet på Con Air! En himla bra film!

Lite vemodigt att året snart e slut, det har vart ett mycket bra år faktiskt! Har gått otroligt fort men jag har mycket att glädjas åt och minnas med glädje ♥ Många underbara dagar och minnen har gått förbi! Mallorcaresan, sista sommaren hemma med Lovis, underbara småtrippar i höst med mina nära & kära! En häftig överraskningsfets för gubben då han fyllde 35 =) Jösses det e mycket när man börjar tänka tebax... Har blivit gudföräldrar till en underbar liten Vilja ♥ Summan av kardemumman ett mycket bra år! Sen får man juinte förglömma äsklingens nyårspresent!! Det e som Jen sa, det sätter året för 2012!!! Kan bara bli ett bra år! Har mycket att se fram mot det här året!

Min lille Nisse blir 5 år i vår! Jösses., hur hände det! Det känns ju som om det vore igår han kom till oss! Loppan blir 2 år! Vi har en liten bebbe att se fram mot på Lomvägen och det ska bli jätte spännande! Underbara JAnice & Christoffer ska bli mamma & pappa!! Grattis på er!! Hoppas på två friska barn så jag kan få jobba lite i vår =) Håller tummar och tår för det!

Imorgon bär det va till Tvååker till Jörgen & Marie för att fira in det nya året =) Ska bli jätte roligt!! Så snart e det nog dax att dra täcket högt över huvudet och få sin skönhetssömn inför en späckad dag!

Gott Nytt År på er allihopa =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0