West side story

Åh, jag säger bara åh!

Vi hade en såå mysig kväll i Göteborg tillsammans med mina föräldrar igår! Vi åkte härifrån tidigt och tur var väl det för trafiken i Göteborg var inte såå spännande. Fort gick det med och jag bara kände att det e TUR att ite jag hade kört! TUR att jag har en man som är så bra på det då =)

Väl uppe promenerade vi bort till Bamboo och åt middag. Åh det var såå gott!! Hade önskat att vi haft ett sånt ställe här för det e bara såå gott! Jag hade kunnat äta mongoliskt, alltid!! Massa wockade grönsaker, nudlar och fin kött! Jan ju inte bli bätte! Dessutom var det inte dyrt!

När det började dra i hop sig promenerade vi bort till Operan och gick in och tog ett glas rött, lite nötter och småpratade! Fulla av förväntan var vi och det är bara något speciellt att komma dit! Mäktigt!

En fantastiskt bra musical med otroligt duktiga sångare och dansare! Man blir överraskad över hur de kan synca varandra så bra! Helt otroligt! En mycket bra story, lite lik Romeo & Julia! Tragiskt slut =(

♥ Tack mamma & pappa för en otroligt mysig kväll!! ♥



Sen var det ju inga problem att lämna de små trollen =) De hade banne mig knappt tid eller var knappt intresserade av att säga hej då!! Känns juu fantastiskt bra att lämna dem då! Nu sitter vi här i soffan med varsin kopp kaffe och njuter av tystnaden =) Helt otroligt att man ska behöva vakna såå tidigt när man har chansen att sova liiite längre! Men man får se det så att jag har sovit HELA natten!!! Oj ojoj, det händer ibland!
Kan undra hur mina små troll sovit hos Nett & Rikard! Säkert hela natten och sover än?? Kanske inte =)

Nehe mina vänner nu ska jag klä på mig och ge mig ut runt Strängen med Zelma! Man får ju liksom passa på =) Sen är full redo för pepparkakspyntning i eftermiddag!! Japp i dag ska det byggas!! Men innan dess ska vi gå på match i idrottshallen och se på Alvin som spelan innebandy!! Ska bli jätte roligt!!! Han e duktig min Alvin ♥

Nåja ha en härlig lördag!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vi hade det så mysigt så och de sov hela natten så sött! Bara roligt att få ha "våra" älskade troll! <3

2011-12-04 @ 13:36:48
URL: http://altessonkling.blogg.se/
Postat av: Cissi

Härligt att höra <3

Kraam

2011-12-05 @ 09:17:07
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0