Orolig!!

Fy farao vad man kan känna sig maktlös!! Det här har verkligen vart en himla skitdag som jag verkligen hoppas och vill tro att det vänder från och med nu!! Mamma ligger inne på sjukan med sin hand... De la in henne nu i kväll och akutopererar hennes sår efter karpateltunnelop. Det varar och är görläbbigt och jätte infekterat. Så nu hoppas vi att det ska bli bra nu! De ska spola rent och fixa sårkanterna i handen. Sen får hon ligga inne med starkt antibiotika, de kan inte sy ihop ännu utan tar lite i taget för att det ska läka. Måste ju läka innifrån och ut och inte tvärtom.

Tänk vad det kan komplisera när man har diabetes... Hoppas verkligen att man inte får det! Vill ju såklart åka in och träffa henne, krama och stötta henne med med magsjuka innanför väggarna måste vi ju bli friska. Jag får tänka på henne istället!

Hoppas att man får sova lite i natt, annars kan jag ju terapivirka farmors sjal som jag fick dra upp massor på innan... Har liksom inte velat inse hur tokfel det vart, det e väl bara att köra på eller?? NJÄ!

Nåja min älskade ungar ligger och sussar gott, inga fler kräkningar så peppar peppar att det inte blir fler! Nu tillbaka till virket en stund innan jag ska lägga mig jämte min underabara gubbe!! Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0