Skavfötters =)

Gokväll på er! Nu äntligen är det lugnt här hemma. Alla sover utomn jag =) Passade på att sitta kvar en stund, blogga, kolla facebook och faktiskt njuta av ... tystnaden... Sen går ju Wallande på tv och vet inte om jag kan sluta kolla eller... Roger var inte sugen, trött och troligtvis tandvärk... Eller bihålor =( Fy han var änna svullen... Stackarn, hoppas att panodilen hjälper! Hade lite pp kvar så jag snaskar lite godis =) Inte fel!

Det har vart en ganska skön söndag faktiskt =) Vi har haft middagsgäster, familjen Altesson-kling har vart här på kotletter, potatis, brunsås och lingon!! Får ju skämma bort dem lite i alla fall! Det var mysigt!! Sen passade jag på att gå en runda runt strängen i blåsten... Lovis kämpade för att inte somna, då kan man ju missa något! Hon höll sig till bil & traktor idag oxå... Sen sussade hon gott!!

Har vart inne på sjukhuset och hälsat på Nett ikväll =) Vi halvlåg skavfötters i hennes smala sjukhussäng och snackade och kollade på Solsidan =) Det var supermysigt!! Precs vad jag var upplagd för faktiskt!! Det var mysigt att sitta och tjöta lite själva. Blir ju lite annat då! Vi var lika sega båda två men tiden bara rusade i väg och helt plötsligt var klockan 20,40... Ooops, jag lovar att det var inte häftigt att gå genom ett mörkt sjukhus och sen ut till bilen =( Fy va läskigt!! Men nu e hon hemma igen =) Har hunnit äta lite kvällsmat och druckit kaffe med =)

Nu ska jag krypa ner i min säng och sussa, är supertrött, har gäspat lääänge nu =) Natti natti och ses imorgon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0