Underbara mamma =)

Åh nu börjar det att kännas gott i hjärtat! Mamma mår mycket bättre! Op gick bra och hon har inte sådan värk längre! Det känns såå skönt! Imorgon om inget mera händer vad det gäller magsjukan så ska vi åka in och hälsa på henne! Ellioth längtar och han har bestämt att då kan vi ju äta något gottigt =) Klart vi kan, vi ska köpa fika och ta med oss! Det ska bli skönt att träffa henne imorgon!

Jag har fått gjort en del idag, klippt Zelma =) Hon blev faktiskt jättefin! Fick ta bort en massa tovad päls på magen och det känns lite tråkigt! Kallt om inte annat! Men nu kan hon ju bara bli finare och finare! Sen vet jag inte vart jag fick energi från men skurat båda toaletterna har hon gjort så nmu ska det banne mig inte finnas några baskelusker kvar på de ställena i alla fall! Känns sååå skönt!!

Middagen satt som en smäck efter massa jobb =) Åh va betungande... Nä skämt och sidå så blev ungarna piggelina så det räckte för fem... Det måste hända något  annars kommer jag att krivera tänkte jag! Vi gick ut och gick jag och barnen en sväng med henne i eftermiddag. Det var kyligt men en runda runt brandstationen blev det! Sen åkte vi ut till Eklöws för att handla lite. Det var gott med ny färsk skinka på mackan till kvällsmaten =)

Nu päser vi si soffan med en kopp kaffe och popcorn! Mumsigt! Kollar på fuskbyggarna, ett mycket bra program tycker jag! Strax blir det nya tag på virkandet, har virkat allt jag repat upp och lite till, nu går det av bara farten så det e lite roligt faktiskt!! Ska krypa undetr soffan och leta reda på mitt mönster... det har gått upp i rök =( Men jag måste ju ha det när jag ska göra stolparna runt om... Hm undra hur det ska gå, det låter svårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0