1: a januari 2011

                                                         GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!



Hoppas att ni haft en trevlig nyårsafton! Det hade verkligen vi =) Jörgen och Nett med familjer var här och Roger =) Det var jätte mysigt! Jag och Roger hade lagat en supergod kalkon under dagen och gått och småmyst, det var en bra dag redan från start. Känns så skönt att börja en dag med den känslan! Jörgen och marie fixade förrättem, en smarrig kräftsoppa och mozarella toast. Nett och Co fixade en underbart gor hallonpannacottapaj =) Den kunde man sleva i sig!! Det blev snacks, godis, rött vin, skumpa för de som ville och massa kaketer som Ellioth sa =)

En lugn och mycket trevlig kväll och det känns sååå skönt att man inte blev kanada då det är en ny dag idag med troll som vill ha lite uppmärksamhet =) Nu har vi käkat lite snacks och kollat på Bärgan =) Ovanligt... Men nu bytar Roger till Tjorven som Ellioth fick i julklapp... Lite roligare! Vi sparar Robin Hood till kvällen, det kommer att bli en lugn och skön slappar dag idag! Carro med familj tittar ner om en stund nr hennes troll ätit och Emman  vaknat, Emma vet att man ska sova lääänge när man vart uppe sent =) Det vet INTE mina barn! Fast jag fick sovmorgon idag, det var liksom min tur =)

Jag och Zelman har vart ute och halkat en liten runda, det var jätte skönt med blixthalt så det blev faktiskt inte så långt som jag tänkt! Orkar faktiskt inte spänna hela kroppen som en fiol och vara livrädd för att halka omkull =) Ne det fårbli många kortisrundor istället! Det är hon lika glad för!

Nehe nu pockar min miniman på uppmärksamhet =)  Ha en skön dag!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

TACK för en supertrevlig och mysig nyårsafton!

2011-01-01 @ 13:30:07
Postat av: Emmy

Tack får ett hlätig av slut på året och Gott nytt år=)

2011-01-01 @ 13:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0