Feber...

Jaha då har måndagen gått av bara farten =) Vips så e det kväll och vi sitter framför tv:n och kollar på Spårlöst! Fats om jag ska vara ärlig så upptar nog fb min uppmärksamhet.. Är inte helt insatt i tv:n. Ellioth har blivit så mycket sämre nu i kväll och det e inte roligt alls. Känn sväldans olústigt! Han hostar och har hög feber! Stackars lilla gossen!

Ringde Solkulla igårkväll och pratade in att han blir hemma för han e bönnförskyld... Han fick fälja med mamma till Kungsbacka istället på möte hos Viktväktarrna! hade många myror i rumpan och det var svårt attt vara tyst på mötet men det gick väldans bra ändå tycker jag =) Det hade blivit 0,7 minus idag och det kändes TUR!! Skönt så man inte tappar greppet =) Fast det tror jag inte att jag gör den här gången! Idag var vi alla med, jag, Carro och Jen =) Det var roligt! Det var 7 veckor sen Jen följde med så det var roligt att ha henne med, lite som vanligt!  Sen blev vi kvar hos Carro,volket inte var planerat men det var skönt att slippa ta tag i allt som fanns henna att tat tag i =) Det blev både lunch och middag uppe i akogen och barnen lekte! Då var Ellioth rätt bra...

Sen åkte vi hem och då blev han alldeles näckt för att ha tappat en napp på vägen =( Sen höll det i sig! Grät nästan hela vägen hem och fortsatte hemma... Lite Ipren och bisolvon, pyjamas och rätt i säng med Bamse... Noshörningen fick oxå följa med! Han somnade nog innan jag han ut ur rummet! Men sen han han hostat och vart vaken en vända... Hostade nästan krupphosta och var jätte ledsen och lite rädd tror jag för det är väldans otrevligt!! Hoppas dock att natten blir bra!!

Imorgon ska jag och barnen åka till Spenshult och hämta mamma efter hennes operation! Spännande!! lycka till mamma!! Känns rätt lugnt att köra faktiskt, får ladda upp med gosedjur, ipren och lite mys!! Så ska det inte bli så svårt! Ellioth tycker det ska bli spännande att hämta mormor på sjukhuset!

Nehe nu ska jag alldeles strax sussa så man orkar natten!! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vad duktig du är! Det är alla promenader som gjort nytta! =)

Vi håller alla tummar och tår för att natten blir lugn. KRAM till er från mig!

2011-01-24 @ 22:07:39
URL: http://altessonkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0